V teh barvah naj bi bil na voljo Galaxy S11

Tehnik 13. september 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/barve-s11-kavcic-sept19-hero.jpg

Proizvajalci mobitelov svoje mobitele pogosto ponudijo v več barvnih različicah. Na ta način jih še bolj približajo okusom uporabnikov in posledično jih več prodajo. Tudi Samsung svoje mobitele pogosto ponuja v več barvah. In ravnokar smo izvedeli, v katerih barvah naj bi ponudil težko pričakovani paradni Galaxy S11 (na fotografijah sta Galaxy Note10 in Galaxy Note10+).

Če so informacije, ki jih ima spletna stran SamMobile, točne, bo Galaxy S11 na voljo v črni, beli, modri in roza barvi. Lahko pa pričakujemo, da bo na voljo tudi še v kakšni drugi barvi. Nenazadnje je Samsung v preteklosti naknadno že večkrat ponudil svoje mobitele še v kakšnih drugih barvah.

 

Tudi pri Telekomu Slovenije vam mobitele pogosto ponujamo v več barvah. Vrhunske Samsungove mobitele Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e, Galaxy Note10 in Galaxy Note+ smo vam na primer v času pisanja tega članka ponujali v treh oziroma štirih barvah. Kliknite tukaj, če želite izvedeti, katere Samsungove mobitele prodajamo in v katerih barvnih različicah.

Vira: sammobile.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
13. september 2019
4840
13. september 2019
V teh barvah naj bi bil na voljo Galaxy S11
Android