Takšna naj bi bila razlika v velikosti med mobiteloma Galaxy Note20

Tehnik 20. julij 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/velikost-note20-kavcic-jul20-hero.jpg

Priljubljeni tviteraš Ice universe je z novo fotografijo, ki jo lahko pogledate tukaj, nazorno pokazal, kako naj bi se vizualno razlikovala dva prihajajoča mobitela Galaxy Note. Na fotografijah v tem članku sta aktualna Galaxyja Note10.

Na Ice universovi omenjeni fotografiji naj bi bila prikazana ovitka mobitelov Galaxy Note20 in Galaxy Note20+ (Ice universe ga omenja kot Nota20 Ultra), ki bosta predvidoma predstavljena letos. Sodeč po tej fotografiji bo imel Note20+ nekoliko ostrejše robove in nekoliko večje ohišje. Vseeno pa se zdi, da po velikosti Galaxy Note20 in Galaxy Note20+ ne bosta tako zelo različna. Zdi se, da bo razlika v njuni velikosti manjša, kot je med Galaxyjam Note10 in Galaxyjem Note10+.

 

Na Ice universovi fotografiji lahko vidimo tudi, da naj bi imel Note20+ na zadnjem delu občutno večji modul za kamere. Pričakujemo lahko torej, da bo ta model nudil boljšo fotografsko oziroma snemalno izkušnjo.

Samsung naj bi imel 5. avgusta virtualni dogodek Unpacked (o tem smo pisali že tukaj), na katerem naj bi bili predstavljeni Galaxy Note20, Galaxy Fold 2 in Galaxy Z Flip 5G. Verjamemo, da bo na tem sicer uradno še nepotrjenem dogodku predstavljen tudi Note20+ oziroma Note20 Ultra.

Vira: Twitter.com, Samsungmobilepress.com (sliki).


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. julij 2020
5264
20. julij 2020
Takšna naj bi bila razlika v velikosti med mobiteloma Galaxy Note20