Videz prihajajočega paradnega mobitela Nokia 8

Tehnik 20. julij 2017
/PublishingImages/nokia6-nokia8-hero.jpg

Spletna stran VentureBeat je objavila novo sliko, na kateri je zelo nazorno prikazan Nokiin in HMD-jev prihajajoči paradni mobitel Nokia 8. Sliko si lahko ogledate na tem internetnem naslovu (na naših slikah je Nokia 6).

Sodeč po omenjeni sliki Nokia 8 nima tako zelo majhnih robov okrog zaslona, kot jih imajo nekateri novi mobiteli, a to še ne pomeni, da novinka vizualno ni privlačna. Vse kaže na to, da je Nokia 8 strojno izjemno zmogljiva. Že pogled na njeno zadnjo stran razkriva, da bo uporabnikom nudila dobro fotografsko izkušnjo. Na njeni zadnji strani se namreč nahajata dve kameri s Zeissovo optiko.

 

Po podatkih, ki so se znašli na spletni strani Geekbench Browser, bi Nokia 8 v notranjosti lahko imela zmogljiv, 8-jedrni procesor s frekvenco 1,9 GHz, 4 GB RAM pomnilnika ter prednaložen operacijski sistem Android 7.1.1.

Vsekakor bomo o Nokii 8, ko bo predstavljena (in zdi se, da bo kmalu), še podrobneje pisali. Gre namreč za enega izmed mobitelov, ki bo v letošnjem letu zagotovo pustil pomemben pečat na mobilnem trgu.

Viri: venturebeat.com, browser.geekbench.com, hmdglobal.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. julij 2017
3562
20. julij 2017
Videz prihajajočega paradnega mobitela Nokia 8
Android