Xiaomi bi lahko ponudil mobilno napravo, ki se dvakrat prepogne

Tehnik 25. januar 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/xiaomi-foldable-kavcic-jan19-hero.jpg

Nedavno smo pisali o tem, da se je v videu znašla sila zanimiva naprava, ki se jo lahko prepogne na dveh delih. Zdi se, da se je taista naprava sedaj znašla še v enem, še nazornejšem videu.

Omenjeni novi video si lahko ogledate na profilu Twitter poznanega tviteraša Steva Hemmerstofferja, od katerega smo tudi izvedeli za video, ali pa na spletni strani Weibo, kjer se je prvotno pojavil.

 

Dvakrat prepogljivo napravo iz novega videa je izdelalo podjetje Xiaomi. Kot je možno razbrati od osebe, ki je na spletni strani Weibo objavila video, je mogoče, da bo šla ta dvakrat prepogljiva naprava tudi v serijsko proizvodnjo.

Vsekakor je Xiaomijeva naprava iz videa videti zanimivo. Uporabniku lahko hitro ponudi precej velik zaslon, hkrati pa tudi precej dobro mobilnost, saj ne zasede pretirano veliko prostora v žepu, ko se jo dvakrat prepogne.

Bi Xiaomijevo inovativno napravo kupili, če bi jo prodajali pri nas? Bi kupili Samsungov prepogljivi mobitel, ki prihaja v prodajo? Svoje mnenje lahko pustite spodaj.

Viri: twitter.com, weibo.com, dropbox.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
25. januar 2019
4414
25. januar 2019
Xiaomi bi lahko ponudil mobilno napravo, ki se dvakrat prepogne
Android