Zanimive informacije o prihajajočih iPhonih

Tehnik 15. november 2017
/PublishingImages/new-iphone-hero.jpg

Ni še minilo veliko časa od prihoda zadnjih treh iPhonov, že se pojavljajo informacije o prihajajočih Applovih mobitelih. Priznani analitik Ming-Chi Kuo je ravnokar posredoval nekaj zanimivih podrobnosti o iPhonih, ki jih bo Apple ponudil prihodnje leto.

Kot razkriva Kuo, bo Apple prihodnje leto predstavil tri nove mobitele iPhone. Eden izmed njih naj bi imel 6,5-palčni OLED-zaslon s 480-500 slikovnimi točkami na palec, drugi naj bi imel 5,8-palčni OLED-zaslon s 458 slikovnimi točkami na palec, tretji pa naj bi imel 6,1-palčni TFT-LCD-zaslon s 320-330 slikovnimi točkami na palec. Slednji naj bi bil najslabši izmed trojice. Oba OLED-modela naj bi si bila po strojni plati podobna, razlikovala pa naj bi se predvsem po velikosti.

Vsi trije prihajajoči iPhoni naj bi imeli podoben dizajn na sprednji strani, kot ga ima novi iPhone X (ta mobitel vidite na naših slikah). Torej naj bi imeli zaslon, ki bo raztegnjen skoraj čez celotno sprednjo stran. Lahko pričakujemo, da bodo imeli vsi trije mobiteli tudi tisto črnino v zgornjem delu za senzorje in kamero, po kateri je iPhone X zelo prepoznaven.

 

Apple svoje mobitele ponavadi predstavlja v septembru, torej lahko pričakujemo, da bo omenjena trojica predstavljena takrat.

Vira: macrumors.com, apple.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
15. november 2017
3740
15. november 2017
Zanimive informacije o prihajajočih iPhonih
iOS