Zaščitni stekli bi lahko razkrivali videz novih Huaweijevih mobitelov

Tehnik 10. junij 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/huawei-nova5-kavcic-jan19-hero.jpg

Pri Huaweiju kljub težavam, ki jih imajo zaradi ameriške vlade in Googla, ne počivajo. Kaj kmalu bi nam utegnili predstaviti nova mobitela, in sicer modela Nova 5 in Nova 5 Pro.

Da je predstavitev mobitelov Nova 5 in Nova 5 Pro že precej blizu, nakazujeta novi fotografiji s spletne strani Weibo (mi smo zanju izvedeli na spletni strani Slashleaks), na katerih sta prikazani zaščitni stekli za oba mobitela. Ti stekli je očitno že mogoče naročiti in kupiti in očitno je tudi predstavitev mobitelov Nova 5 in Nova 5 Pro že za vogalom. Omenjeni fotografiji si lahko ogledate tukaj (na naših je P30 lite).

 

Po omenjenih fotografijah sodeč bosta mobitela Nova 5 in Nova 5 Pro imela bore malo robov okrog zaslona. Ni pa pričakovati, da bosta mobitela zmogljivejša od mobitelov P30 Pro in Mate 20 Pro in bosta tako predstavljala sam vrh Huaweijeve ponudbe. Seriji Mate in P sta Huaweijevi paradni seriji, serija Nova to ni.

Upajmo, da bo Huawei mobitela Nova 5 in Nova 5 Pro prodajal tudi v Evropi, tako da vam ju bomo lahko ponudili. Vam pa že sedaj ponujamo mobitele P30. Če bi jih radi kupili, to lahko naredite prek naše E-trgovine ali v naših poslovalnicah.

Vira: slashleaks.com, weibo.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. junij 2019
4679
10. junij 2019
Zaščitni stekli bi lahko razkrivali videz novih Huaweijevih mobitelov
Android