Zaupanja vredni tviteraš podal več informacij o Galaxyju S10

Tehnik 16. november 2018
/PublishingImages/s10-new-inf-nov18-hero.jpg

Poznani novinar in tviteraš Evan Blass je na Twitterju podal nekaj zanimivih informacij v zvezi s težko pričakovanim Galaxyjem S10 (na fotografijah je Galaxy S9). Tem informacijam lahko verjamemo, saj se Blass v svojih objavah po navadi ne moti.

In kaj pravi omenjeni tviteraš? Pravi, da bo imel Galaxy S10 ultrasonični bralnik prstnih odtisov, ki bo pod zaslonom, Android Pie, preoblečen v Samsungov uporabniški vmesnik One UI, luknjo oziroma izrezo za sprednjo kamero in tri kamere na zadnjem delu. Kot pravi Blass, naj bi bila ena izmed zadnjih kamer pri Galaxyju S10 široka, druga naj bi bila standardna, tretja pa naj bi bila tele (verjetno je mislil na telefoto).

 

Galaxyja S10 bi utegnili videti na prodajnih policah enkrat v prvih mesecih prihodnjega leta. Zdi se povsem možno, da bo Samsung ob podobnem času na prodajne police poslal tudi svoj prvi prepogljivi mobitel. Ni kaj, ljubitelji Samsungovih naprav bodo imeli v prihodnjih mesecih precej razlogov za veselje.

Pri Telekomu Slovenije ta hip prodajamo kar nekaj Samsungovih mobitelov. Med drugim tudi Galaxyja Note9, ki trenutno velja za paradni mobitel južnokorejskega giganta. Našo ponudbo Samsungovih mobitelov lahko vidite tukaj.

Vira: twitter.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
16. november 2018
4299
16. november 2018
Zaupanja vredni tviteraš podal več informacij o Galaxyju S10
Android