Znane nekatere ključne informacije o Galaxyju Fold 2

Tehnik 23. junij 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/samsung-fold2-kavcic-jun20-hero.jpg

Zaupanja vredni tviteraš z umetniškim imenom Ice universe je podal nekaj ključnih informacij v zvezi s Samsungovim prihajajočim mobitelom Galaxy Fold 2 (na fotografijah je Galaxy Fold). Tega bo Samsung predvidoma ponudil v prihodnjih tednih oziroma mesecih.

Sodeč po Ice universovem pisanju bo imel Galaxy Fold 2 7,7-palčni zaslon. Zaslon pri Foldu 2 naj bi bil tako občutno večji od tistega, ki ga ima predhodnik Galaxy Fold (7,3 palca). Pričakovati je, da bo imel drugi Fold še en nekoliko manjši zaslon na zunanjem delu.

 

Ice universe omenja tudi 3,8-milimetrski rob in 4,8-milimetrsko luknjo pri Foldu 2. Zdi se torej, da bo imel Samsungov novinec relativno tanek rob okrog zaslon, hkrati pa tudi precej majhno luknjo za kamero v zaslonu. Galaxy Fold v zaslonu nima luknje za kamero oziroma kamere, temveč nekoliko večjo zarezo v desnem zgornjem kotu zaslona.

Galaxy Fold 2 bo zagotovo požel precej pozornosti, ko bo predstavljen in bo prispel na trg. Upamo, da ga bomo prodajali tudi pri nas. Lahko pa pri nas že danes kupite predhodnika tega mobitela.

Vira: Twitter.comSamsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. junij 2020
5236
30. april 2021
Znane nekatere ključne informacije o Galaxyju Fold 2