Zvočnik Galaxy Home bi šel lahko v prodajo že kmalu

Tehnik 13. maj 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/home-galaxy-kavcic-maj19-hero.jpg

Sodeč po informacijah, ki jih ima spletna stran SamMobile, bi šel lahko Samsungov pametni zvočnik Galaxy Home v prodajo zelo kmalu. Pri omenjeni spletni strani so namreč izvedeli, da Samsung zaključuje aplikacijo za Galaxy Home, kar bi lahko kazalo na to, da je izid pametnega zvočnika že zelo blizu.

Samsung je pametni zvočnik Galaxy Home predstavil lani avgusta. Južnokorejski gigant bo torej potreboval kar precej časa, da bo po predstavitvi izdelek tudi dal na prodajne police. To sicer ni v njegovi navadi. Ne bo pa se zgodilo prvič. Samsung je tudi prepogljivi mobitel Galaxy Fold predstavil precej pred tem, preden ga bo dal v prodajo. Žal za Galaxy Fold še vedno ni točno znano, kdaj ga bo mogoče kupiti. Kot smo že poročali, je bil izid tega mobitela zaradi težav prestavljen.

 

Od pametnega zvočnika Galaxy Home se pričakuje veliko in verjamemo, da bo Samsung visoka pričakovanja upravičil. Pri Telekomu Slovenije trenutno pametnih zvočnikov ne prodajamo, prodajamo pa številne zvočnike bluetooth. Tukaj si lahko ogledate našo ponudbo.

Vira: sammobile.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
13. maj 2019
4623
13. maj 2019
Zvočnik Galaxy Home bi šel lahko v prodajo že kmalu