• /PublishingImages/psp_phone.jpg

  Gromska strela, PlayStation phone naposled med nami?

  24. september 2013 - Sašo Šketa

  Govorice so super zadeva. Lahko jih uporabimo za temo pogovora ob srkanju čaja s prijatelji, z njih se lahko norčujemo, lahko nam dvigajo upe, ali jih preprosto potlačimo globoko v podzavest, ker smo jih slišali že neštetokrat.

  Kadar govorice prihajajo od tako zaupljivega vira, kot je Engadget, lahko oživijo še tako prašne okostnjake, kot je legendaren, vselej izmuzljiv PlayStation phone.

  PSP Go

  V kolikor nam bodo zvezde naklonjene bomo lahko še konec tega leta stopili do najbližjega Mobitelovega centra in si kupili popolnoma nov Sony Ericsson mobitel, ki bo prilagojen igranju iger. Hibrid med mobitelom in igralno konzolo PSP Go.

  Specifikacije PlayStation mobitela so, kot se za govorice spodobi, še nekoliko zavite v meglico skrivnosti.

  Pričakovan je gigaherčni procesor, zaslon velik nekje med 3,7 in 4,1 palci, WVGA ločljivost, pet megatočkovna kamera in seveda različica operacijskega sistema Android 3.0 – Gingerbread.

  Igralne kontrole se bodo skrivale pod zaslonom na mestu, kjer ponavadi srečamo qwerty tipkovnico, podobno kot pri igralni konzoli PSP Go. Mobitel pa naj bi nosil oznaki Xperia in PlayStation.

  Android market bo dobil PSP kotiček, kjer bo Sony poskrbel, da ne bo primanjkovalo odličnih naslovov. Sprva bodo igre na voljo samo za ta telefon, kasneje pa se lahko zgodi, da bo Sony-jev igralni kotiček dostopen vsem napravam, ki bodo zadoščale določenim specifikacijam.

  Dober zalogaj iger, kot jih recimo lahko ponudi Sony, je nekaj kar Android market potrebuje, da resnično zaživi. V kolikor bo PSP phone, ali kakorkoli se bo že uradno imenoval, požel uspeh, lahko upamo, da bo sprožil plaz novih iger in aplikacij na Android marketu.

  Kaže, da bo leto 2011 čas, ko bo Android končno ušel z vajeti.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1193
24. september 2013
Gromska strela, PlayStation phone naposled med nami?
Novice
Android