• /PublishingImages/htcHD3fake.jpg

  HD2 bo nasledil HD...7?

  24. september 2013 - Tilen Žagar

  HTCjev HD2 je zasluženo eden izmed bolj popularnih (in očitno tudi zadnjih) Windows Mobile mobitelov, ki ima svoj krog oboževalcev tudi pod Alpami. Strojno je zadosti močan, da ustreza tudi Microsoftovim zahtevam za Windows Phone 7, zalomilo se je pri bolj banalnih stvareh kot je število fizičnih gumbov in podobno.

  Zato se praktično že od najave novih oken pojavljajo govorice o njegovem nasledniku z WP7. Engadget je tokrat razkril razpredelnico britanskega operaterja O2, v kateri so zapisani prihajajoči mobiteli z datumom začetka prodaje. In ob 18. oktobru (kar se pokriva z načrtovanim evropskim štartom WP7), je zapisan HD7.

  Vse ostalo so špekulacije, se pa ne zdi tako nenavadna ideja, da bi HTC preskočil par števil in HD "ujel" z aktualno verzijo mobilnih Windowsov.

  HD3 koncept, žal neuradno delo navdušenca

  V sorodni novici pa je Microsoft na svojem blogu objavil, da so Windows Phone 7 prešli v fazo RFM (release to manufacturing), kar pomeni, da se do začetka prodaje ne bodo več spreminjali in so v taki obliki odposlani proizvajalcem mobitelov. Pohvalili so se tudi, da so to najbol preverjeni mobilni Windowsi do sedaj, saj naj bi skoraj 10.000 naprav preizkušalo sistem na različne načine v skupnem času več miljonov ur.

  Obema temama bomo seveda še sledili.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1678
24. september 2013
HD2 bo nasledil HD...7?
Novice
Windows Phone 7