• /PublishingImages/android-ice-cream-sandwich.jpg

  Hekovnik vabi na predavanje "Ice Cream Sandwich za razvijalce"

  24. september 2013 - Jan Isakovič

  V ponedeljek, 9. januarja 2012 ob 16:00 se bo v Čajnici v Hekovniku odvijalo predavanje z naslovom "Android 4.0; kaj razvijalcem prinasa sladoledni sendvič".

  Predaval bo Martin Sonc, izkušen Android programer. Martin trenutno večino časa preživi v Palo Altu, kjer dela za slovenski start-up Azumio (avtorji aplikacije Instant Heart Rate). Fokus predavanja bodo novi API vmesniki, ki jih prinaša Android Ice Cream Sandwich. Vsi s Honeycomb tablico ali Ice Cream Sandwich telefonom ste vabljeni, da jih prinesete s seboj. Seveda bo po predavanju sledil tudi Q&A, zato pridite oboroženi z vprašanji :)

  Zadnja verzija Androida sicer med uporabniki še ni preveč razširjena, saj ga za sedaj podpira le nekaj naprav. Zadnji podatki kažejo, da je penetracija Androida ICS manj kot odstotek. Vsekakor pa predstavlja na daljši rok Android ICS prihodnost platforme, zato se nanjo splača pripraviti.

  Pred predavanjem si lahko osnove Ice Cream Sandwicha osvežite tudi s članki, ki smo jih ob predstavitvi objavili na Tehniku - ICS za končne uporabnike in ICS za razvijalce.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1035
24. september 2013
Hekovnik vabi na predavanje "Ice Cream Sandwich za razvijalce"
Novice
Android