• /PublishingImages/HTC_Desire_HD.jpg

  HTC EVO 4G Desire HD

  24. september 2013 - Silvo Katalenić

  Verjetno ste že vsi slišali za severnoameriškega HTC 4G-ja, enega izmed prvih uspešnejših mobitelov z zmožnostjo povezave na omrežje četrte generacije? Ne? Dovolite, da vam osvežim spomin! Ogromen 10,922 cm (4,3 palčni) LCD WVGA zaslon, eden izmed najhitrejših 1GHz Snapdragonovih procesorjev, huda 8MPix kamera z dvojno LED bliskavico in zmožnostjo snemanja v HD 720p ločljivosti,HDMI izhodom ali možnostjo povezave z vašim televizorjem preko DLNA povezave, vse lepo zapakirano v ličen, enodelni aluminijski paketek. Seveda, to ni vse, pri HTCju so se tudi potrudili osvežiti svoj uporabniški vmesnik HTC Sense, katerega novosti lepo zajame ta simpatični video.

  A Desire HD ni popolna kopija ameriškega EVOta. V EU si bomo podatke še vedno pretakali s solidno hitrostjo prek HSPA+ omrežja, tako da mobitel očitno ne bo podpiral katerekoli različice 4G omrežja (kar je tudi glavni razlog, zakaj nas EVO 4G ni nikoli obiskal). Z vidika strojne opreme je evropski HTC izgubil zelo hvaljeno "berglo", oz. vgrajeno stojalo na zadnji strani za lažji ogled filmov. Hkrati velja omeniti, da je bil EVO 4G eden izmed redkih mobitelov Appleove konkurence, ki se je na domačem trgu razprodal "v šusu", kar je informacija, ki še samo doda težo na odličnost tega lepega, lepega izdelka! :)

  HTC Desire HD in njegovo švohotno baterijico bomo lahko občudovali nekje proti koncu meseca vinotoka (a.k.a. oktobra). Če ga bomo deležni tudi pri Mobitelu in po kakšni ceni, sporočimo v prihodnjem mesecu.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1219
24. september 2013
HTC EVO 4G Desire HD
Novice
Android