• HTC Sense in Windows Phone 7

  24. september 2013 - Tilen Žagar

  Ko je Microsoft ob razkritju načrtov o WP7 oznanil tudi, da bodo predelave in "oblačenje" vmesnika s strani proizvajalcev in mobilnih operaterjev prepovedane, je najbol završalo med ljubitelji HTCjevih mobitelov. Roko na srce, Sense napravi iz Windows Mobile neprimerno boljšo in prijaznejšo uporabniško izkušnjo. Še drugo roko na srce, najbolje bi bilo, če bi bil WP7 že v osnovi tako dober, da takih modifikacij niti ne bi potreboval.

  No kakorkoli, že pred časom so se pojavile govorice, da Sense kljub vsemu na WP7 bo, vsaj v neki okrnjeni obliki. Ugibanj, kako točno naj bi to zgledalo in kaj vse bo manjkalo pa je očitno konec. Na internet so ušli (če kdo še temu verjame, ali pa je zaskrbljujoče velik odstotek inženirjov tudi hobi kriminalcev) posnetki HTC Sensa na Windows Phone 7.

  Osebno se mi sicer zdi, da par sekund dolge animacije in trobljenje ladijske sirene ne pripomorejo k lažji in hitrejši poti do informacije o vremenu, pa tudi Sensova precej bogata barvna shema in ikone ne spadajo najbolje v vektorski stil, ki ga narekuje Metro, a kljub vsemu ne dvomim, da bo vmesnik tudi na novih oknih imel svoj krog oboževalcev.

  vir: engadget, pocketpc


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1681
24. september 2013
HTC Sense in Windows Phone 7
Novice
Windows Phone 7