• Izdelaj si lastno ozadje

    24. september 2013 - Itak

    Letošnji Itak Džafest ti tudi letos ponuja kup zanimivih natečajev, skozi katere se lahko kreativno izraziš, deliš z ostalimi Itakovci svojo ustvarjalnost in se hkrati poteguješ za  vstopnico za brezplačen ogled ekskluzivnih Itak Džafest koncertov (še dva nas čakata :)).

    Že veš, da te na www.itak.si čaka novo orodje Itak Tapetar, s pomočjo katerega lahko oblikuješ popolnoma unikatno  ozadje za mobitel, svojo lastno mobilno tapeto. Pri izdelavi tapete tvoje kreativnosti ne omejujemo: po tapeti lahko rišeš ali pišeš (z virtualnim svinčnikom, sprejem), dodaš pa lahko tudi grafične elemente iz iz obsežnega nabora Itak karakterjev in drugih sličic povezanih z letošnjimi Itak aktivnostmi, Itak Džafestom. Ustvarjena tapeta se shrani v galeriji, če vneseš svojo telefonsko številko, pa ti povezavo do tapete pošljemo v sporočilu SMS. Naložiš si jo brezplačno.

    galeriji tapet so zbrane vse do sedaj ustvarjene tapete – najbolje ocenjene v posebni galeriji. Oglej si jih in si na svoj mobitel naloži še kakšno brezplačno Itak tapeto, ki ti je všeč. Za tapete, ki te navdušijo, lahko tudi glasuješ ali jih deliš s svojimi prijatelji na Facebooku.


    comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
611
24. september 2013
Izdelaj si lastno ozadje
Aplikacije