• /PublishingImages/Angry-Birds-Space-teaser1.jpg

  Jezni ptiči se marca odpravljajo v vesolje

  23. september 2013 - Alja Isaković

  Če obožuješ igrico Angry Birds, si na koledarju obkroži 22. marec. Na ta dan bodo namreč namreč na naše mobitele neposredno iz vesolja prileteli povsem prenovljeni jezni ptiči v igrici Angry Birds Space! S seboj bodo prinesli tudi nove načine igranja, govori pa se tudi o skrivnostnem partnerstvu z vesoljsko agencijo NASA in National Geographic.

  Podjetje Rovio, ki je izvirne ptiče na naše mobitele spustilo decembra 2009, tokrat obljublja zares nekaj posebnega. Zaenkrat so sicer s podrobnostmi še skrivnostni, saj prvi reklamni spot poleg datuma in osnovne teme ne razkriva kaj dosti.

  Angry Birds Space teaser1

  Na srečo pa so se do več podrobnosti dokopali na strani Yahoo! Games. To, da se bodo odslej ptiči za svoja dragocena jajca bojevali v vesolju na neznanih planetih, bo s seboj prineslo kar nekaj zanimivih izzivov. Spopasti se bo namreč treba z breztežnostjo, počasno premikajočimi se puzzli in uničevanju sovragov s svetlobno hitrostjo. Sliši se zanimivo!

  Zanimivo je tudi, da se bosta ob izidu kot partnerja pojavila ameriška vesoljska agencija NASA in National Geographic. Podrobnosti tudi glede tega še niso znane, a kot kaže, so se pri Roviu res temeljito posvetili preučevanju vesoljske fizike, tako da za Angry Birds Space obljubljajo edinstveno in pristno izkušnjo.

  NASA in National Geographic med partnerji Angry Birds Space

  V intervjuju so razkrili še, da bo nova igra poleg že znanih ptičev predstavila tudi nekaj novih, a tudi "stari znanci" naj bi v vesolju dobili posebne super moči. Rovio naj bi se tokrat potrudil tudi za to, da bodo že ob izidu na voljo tudi nove Angry Birds igrače in druge dobrote.

  Ne vem zate, ampak mene glede na slišano že kar pošteno muči radovednost. Na srečo Rovio obljublja, da bodo v mesecu, ki nas še loči do izida, postopoma razkrivali še več podrobnosti preko uradne Angry Birds Space strani. Zaenkrat se moramo torej zadovoljiti le s spodnjim napovednikom.

  Med čakanjem na podrobnosti pa se lahko seveda zamotiš z igranjem obstoječih Angry Birds igric, ki so sedaj na voljo za Android, iOS naprave, Nokiie, Windowse, Mac OS X in po novem tudi za Facebook. Nova Facebook različica sicer večjih novosti ne ponuja, a verjamem, da bo prav prišla za občasno preganjanje dolgčasa ali seveda za odštevanje do 22. marca.

  Vir: Guardian

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

23. september 2013
321
24. september 2013
Jezni ptiči se marca odpravljajo v vesolje
Aplikacije