• /PublishingImages/DELTA415-smartphone-jeans.jpg

  Kavbojke, pri katerih ti telefona ni potrebno jemati iz žepa

  23. september 2013 - Alja Isaković

  Kdo izmed nas še ni svojega telefona prenašal v žepu hlač? Seveda to z vse večjimi pametni telefoni za sabo prinese nerodno jemanje iz žepa vsakič, ko želimo na hitro preveriti, ali imamo kakšno pomembno obvestilo. To težavo poskušajo odpraviti nove kavbojske z diskretnim žepom, ki omogoča nemoteno uporabo telefona z zaslonom na dotik brez jemanja naprave iz žepa.

  Od daleč kavbojke DELTA415 ne izgledajo nič posebnega. Klasičen kroj, malce večji žep na sprednji strani noge. In ravno ta žep pod zadrgo skriva prostor za pametni telefon. Skriti žep ima na sprednji strani prozorno plastiko, ki omogoča nemoteno uporabo zaslona na dotik tudi takrat, ko imamo telefon v žepu. Hkrati pa nam omogoča še lažje speljevanje slušalk ob strani hlač.

  Kavbojke DELTA415 za nemoteno uporabo pametnega telefona kar iz žepa

  V žep lahko pospravimo telefone do dimenzij 3 x 5 palcev (7,62 x 12.7 cm). Navdih za te posebne kavbojke je podjetje Alphyn, ki tudi sicer ponuja oblačila, ki se dobro razumejo z našimi najljubšimi mobilnimi napravicami, našlo v uniformah vojaških pilotov. Le-te namreč na sprednji stran hlač ponujajo prozorne žepe za zemljevide in zapiske, ki jih piloti potrebujejo med letom.

  No, ne morem ti zagotoviti, da boš v teh kavbojkah, za katere je v ZDA potrebno odšteti 160 $, deloval tako frajersko kot vojaški pilot. Ta nenavaden način uporabe telefona bo gotovo pritegnil marsikateri začudeni pogled. Kljub temu si lahko predstavljam situacije, ko bi bilo priročno imeti takšen žep, npr. pri vožnji s kolesom ali drugih aktivnostih, pri katerih nimamo vedno na voljo obeh rok. Zame osebno sicer te pametne hlače ne pridejo v poštev, saj so zaenkrat na voljo le kot moški model.

  Podrobno si lahko praktično uporabo teh posebnih kavbojk ogledaš še v spodnjem predstavitven videu.

  Kaj praviš na tak način nošenja in uporabe mobitela? :)

  Vir: Business Insider

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

23. september 2013
374
24. september 2013
Kavbojke, pri katerih ti telefona ni potrebno jemati iz žepa
Novice