• /PublishingImages/IMG_2527.jpg

  Kindle na Windows Phone 7

  24. september 2013 - Tilen Žagar

  Že pred časom je Amazon napovedal Kindle aplikacijo tudi za Windows Phone 7, o čemer smo pisali tudi na Tehniku. Obljuba dela dolg in le tega je Amazon sedaj izpolnil.

  Na sejmu CES 2011 v Las Vegasu so skupaj z Microsoftom tako predstavili dokončano aplikacijo, ki je tudi pri nas že na voljo na Marketplace in je tako kot na drugih platformah brezplačna.

  Če povzamem Amazonovo ekonomsko propagandno poročilo, aplikacija omogoča dostop do preko 775.000 knjig iz njihove ponudbe, ki jih lahko kupimo brez, da bi zapustili aplikacijo in se pred nakupom prepričamo o kvaliteti knjige z brezplačnim predogledom.

  Izbiramo lahko med različnimi velikosti teksta, tremi barvami ozadja (bela, sepia, črna), beremo lahko tako v pokončnem kot panoramskem pogledu, seveda je tu popolna podpora zaslonom na dotik itd.

  Preko Amazonovega Whispersync omrežja sledi vašemu branju na vseh Kindle napravah in aplikacijah, vezanih na naš vaš račun. Tako lahko na troli na hitro preberete še eno poglavje in ko se vrnete domov v udobje naslonjača in Kindla branje nadaljujete na pravi strani.

  Aplikaciji kot taki ne morem ničesar očitati, kljub vsemu pa vsaj zame branje na telefoni ni najbolj prijetno opravilo. Vseeno pa lahko svojo zbirko knjig sedaj s sabo prenašate res kamorkoli in preberete še tiste par napetih odstavkov (poglavij :) ) zaradi katerih je bilo tako težko odložiti knjigo pred nujnimi opravki.

  Mimogrede, na spodnji sliki pa namig, test katere naprave lahko pričakujete v bližnji prihodnosti.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1700
24. september 2013
Kindle na Windows Phone 7
Aplikacije
Windows Phone 7