• /PublishingImages/Kindle-Android.jpg

  Kindle za Androida

  24. september 2013 - Tehnik

  Amazonov Kindle je eden najbolje prodajanih elektronskih bralnikov na svetu. Zaslon naprave temelji na tehnologiji e ink, ki za osvetlitev zaslona uporablja svetlobo iz okolice, zato se odlično obnese tudi na soncu, posledično pa je branje prijetnejše kot na zaslonu računalnika. S Kindlom lahko dostopamo do več kot pol milijona knjig v spletni trgovini Amazon, na voljo pa so tudi aplikacije za iPhone, iPod Touch, iPad, Mac, PC in BlackBerry. Tako lahko z branjem knjige nadaljujemo kar na mobitelu ali računalniku, tudi kadar Kindla nimamo s seboj, saj se zaznamki, zapisi, itd. samodejno sinhronizirajo, knjiga pa se nam odpre na strani, ki smo jo nazadnje brali.

  V Amazonu napovedujejo, da bo poleti aplikacija Kindle na voljo tudi uporabnikom mobitelov z Androidom. Aplikacija za Androida bo omogočala vse kar je na voljo za druge naprave: dostop do Amazonovih e-knjig, možnost predogleda knjig, oziroma branja začetnih strani knjige še pred nakupom, samodejno sinhronizacijo, itd. Obeta pa se nam tudi novost, saj bo nakup knjig mogoč kar prek aplikacije, česar denimo z aplikacijo za iPhone ne moremo narediti.

  Tudi če nimaš Kindla, boš aplikacijo, ki bo na voljo za mobitele z različico Android 1.6 ali več, lahko uporabljal/a in tako dostopal/a do Amazonovih knjig.

  Več o aplikaciji Kindle za Androida si lahko prebereš na Amazonovi spletni strani.

  Foto: Amazon

  Vir: Gizmodo


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1337
24. september 2013
Kindle za Androida
Aplikacije
Android