Playtable – namizne igre v digitalni dobi

Alenka Selčan 3. marec 2017
/PublishingImages/playtable-hero.jpg

Playtable je ena tistih naprav, za katere se čudimo, da jih nima vsaj kdo od naših prijateljev, če jih že nimamo sami. Pri koncu je namreč še ena zima, ki smo jo v (pre)redkih družabnih večerih preživeli ob sicer ljubkih, obrabljenih škatlah, ne pa digitalni dobi primerno.

Ta lična mizica z zaslonom na dotik je ustvarjena za igranje namiznih iger na način, za katerega smo že pred leti verjeli, da bo zdaj, zdaj nadomestil klasičnega. Igralci za igranje lahko uporabljajo tudi svoje telefone in različne figurice, odvisno pač, za katero igro gre.

 

Prizm Labs, zagonsko podjetje iz San Francisca, je lani decembra takole začel s promocijo svojega prototipa, za katerega pa že zbirajo naročila:

Še več, na svoji spletni strani obljubljajo, da je petsto kosov tega Netflixa za namizne igre in igre s kartami že pripravljenih in sicer v dveh lesenih različicah in eni aluminijasti. Prizm Labs pozivajo, da si PlayTable rezervirate s pologom 99$ od slabih 350$, kolikoršna naj bi bila končna cena, čeprav ocenjujejo, da bi bilo 600$ primernejših za tega bodočega hišnega prijatelja.

Če ste med tistimi, ki za številne namizne igre potrebujejo že posebno sobo, ne le omaro, boste nemara razmislili o nakupu. Ob tem pa vam toplo priporočamo, da se pred prvim pologom pozanimate, kdaj lahko pričakujete dostavo.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. marec 2017
3367
3. marec 2017
Playtable – namizne igre v digitalni dobi