• /PublishingImages/WP7-VisualStudio.jpg

  Končna razvojna orodja za Windows Phone 7 septembra

  24. september 2013 - Tilen Žagar

  Izid Windows Phone 7 se neizbežno približuje, razvijalci pa še kar niso dobili končne različice razvojnih orodij (development kit), ki je trenutno še vedno v beta fazi. So pa Microsoftovci te dni na svojem blogu razkrili, da bo končna različica razvojnih orodij ugledala splet 16. septembra.

  Vsebovala bo kar nekaj sprememb glede na beto, vendar naj ne bi bilo potrebno kaj več kot že narejene projekte ponovno prevesti s končno verzijo orodij. Dodanih bo tudi nekaj novosti pri delu s Silverlightom, posledica pripomb in zahtev, ki so jih dobili od povratnega odziva razvijalcev.

  Novosti so doživela tudi pravila in zahteve za objavo aplikacije na Marketplaceu, ki bo premiero doživel v začetku oktobra, za nove in še ne tako izkušene razvijalce ali tiste, ki bi to šele radi postali, pa so pripravili in prenovili kup uvodnih predavanj in primerov, zbranih na straneh Windows Phone 7 Jump Start in Windows Phone 7 Developer Training Kit.

  Čisto za konec pa še malo statistike, pri Microsoftu so se namreč pohvalili, da odkar so razvojna orodja prosto dostopna, so jih razvijalci in radovedneži prenesli že kar 300.000-krat. Če bodo podoben uspeh želi tudi s samimi telefoni jih čaka še svetla prihodnost.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1677
24. september 2013
Končna razvojna orodja za Windows Phone 7 septembra
Novice
Windows Phone 7