• /PublishingImages/MAppFest2012-glavne_nagrade-bubbles.jpg

  Le še do nedelje je čas za oddajo aplikacij za M:AppFest 2012

  24. september 2013 - Tehnik

  Do vključno nedelje imaš še priložnost, da svojo novo ali obstoječo Android aplikacijo oddaš na izbor M:AppFest 2012. Pred tem preveri še, kako si lahko zagotoviš, da se boš potegoval/a za pot v Silicijevo dolino ali privlačne Samsungove naprave in promocijo na Mobitelovih marketinških kanalih!

  M:AppFest 2012

  Pri oddaji nam ne pozabi poslati še promocijskega materiala!

  Imaš aplikacijo za natečaj že pripravljeno? Super, vse kar moraš še narediti je to, da na naslov developers@mobitel.si do 18. 3. 2012 ob 23.59 pošlješ .zip paket z aplikacijo (.apk datoteka), PDF dokumentom z dodatnimi informacijami, ki nam bodo pomagale pri promociji tvoje aplikacije, in slikami aplikacije:

  • ime in kategorijo (zvrst) aplikacije;
  • kontaktne informacije razvijalca oziroma ponudnika;
  • kratek opis (do 150 znakov) ter podroben opis aplikacije, ki uporabniku poda ustrezne informacije o uporabi aplikacije, namenu in potrebnih funkcionalnosti za delovanje;
  • kratek opis uporabljenih tehnologij oz. funkcionalnosti Android naprav (uporaba senzorjev, kamere, pisala itd.) in verzije Androida na katerih aplikacija deluje ter velikost aplikacije;
  • cena oziroma poslovni model pod katerim se aplikacija ponuja;
  • ikono aplikacije (v ločljivostih 115 x 115 in 80 x 80 točk) in štiri posnetke zaslonov pri uporabi aplikacije (ikone in slike v paket dodaj kar ločeno).

  V e-poštno sporočilo dopiši še, ali se z ekipo potegujete za glavne nagrade – pot in izobraževanja v Silicijevi dolini (predvidoma jeseni 2012). Po uspešni oddaji boš dobil/a tudi potrditveno sporočilo, v izboru lahko sodeluješ tudi z več aplikacijami in v različnih ekipah.

  Nisi še prepričan/a glede sodelovanja? Piši nam!

  Če imaš glede oddaje aplikacij in sodelovanja v izboru še kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko seveda še vedno posreduješ na naslov developers@mobitel.si ali v Facebook skupini M:Razvijalci.

  M:AppFest 2012 glavne nagrade M:AppFest 2012 nagrade Samsung

  Podrobne pogoje za sodelovanje v izboru najdeš na uradni strani izbora, nadaljnji potek izbora in dodeljevanja nagrad pa smo posebej predstavili tudi na Tehniku.

  Si torej pripravljen/a sprejeti izziv in se slovenskim Android uporabnikom predstaviti z naslednjo veliko uspešnico?


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1616
24. september 2013
Le še do nedelje je čas za oddajo aplikacij za M:AppFest 2012
Novice