• /PublishingImages/GD510_POP_large_34313.jpg

  Košarkarska preobrazba - LG GD510 POP

  24. september 2013 - Tehnik

  Konec meseca bomo držali pesti za slovensko košarkarsko reprezentanco, ki se bo udeležila Svetovnega prvenstva v Turčiji. V košarkarskem duhu je tudi mobitel LG GD510 POP, uradni mobitel slovenske košarkarske reprezentance, doživel preobrazbo, saj smo nanj namestili košarkarsko obarvane vsebine. Med napetimi tekmami si boste oči lahko spočili z ogledom foto galerije naših virtuozov pod košem ;)

  LG GD510 POP z zaslonom občutljivim na dotik in aplikacijama za FB in Twitter poskrbi tudi za preprostejšo komunikacijo s prijatelji. Z elektronsko pošto in pregledovalnikom dokumentov pa boš med tekmami lahko uredil/a tudi kakšno bolj resno zadevo. Košarkarska različica bo na voljo od 14.7 dalje.

  Do svetovnega prvenstva je še slab mesec, pripravljalne tekme pa se bodo kmalu začele. A si jih boš ogledal/a?

  *Cene vsebujejo DDV. Slike so simbolične. Mobitel se prodajajo skladno s standardnimi pogoji Splošne naročniško-prodajne akcije. Družba Mobitel si pridržuje pravico do spremembe cen in pogojev. Za dodatne informacije, cenik pogovorov in storitev ter ostale pogoje obiščite www.mobitel.si, ali pokličite Mobitelov center za pomoč naročnikom na 041 700 700.

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1395
24. september 2013
Košarkarska preobrazba - LG GD510 POP
Novice