• /PublishingImages/LG-Viewty-Smile.jpg

  LG GT405 Viewty Smile od danes v Mobitelovi ponudbi

  24. september 2013 - Tehnik

  Zmogljiv mobitel LG GT405 Viewty Smile, uradni mobitel slovenske nogometne reprezentance, z zaslonom na dotik in fotoaparatom ločljivosti 5 milijonov pik je posebej opremljen za nogometne navdušence. Za ogrevanje pred najpomembnejšim nogometnim dogodkom leta so na priloženi pomnilniški kartici MicroSD zmogljivosti 8 GB na voljo vsebine slovenske nogometne reprezentance, vključno z zadnjim golom Zlatka Dediča proti ruski ekipi, ki nas je popeljal na svetovno prvenstvo. LG GT405 Viewty Smile bodo prejeli tudi vsi reprezentanti slovenske nogometne reprezentance.

  Vendarle pa mobitel ni namenjen le zabavi, saj ponuja tudi pregledovalnik za dokumente Word, Excel, PowerPoint in PDF, Google Maps in možnost uporabe elektronske pošte.

  * LG GT405 Viewty Smile v črni barvi je na voljo v ponudbi Povezani 44/77 za 9 EUR, v ponudbi Povezani 33/55 za 49 EUR in v splošni naročniško-prodajni akciji za 79 EUR.

  *Cene vsebuje DDV. Slike so simbolične.LG GT405 Viewty Smile se prodaja skladno s standardnimi pogoji Splošne naročniško-prodajne akcije in skladno s standardnimi pogoji naročniško-prodajne akcije za pakete Povezani. Družba Mobitel si pridržuje pravico do spremembe cen in pogojev. Za dodatne informacije, cenik pogovorov in storitev ter ostale pogoje obiščite www.mobitel.si, ali pokličite Mobitelov center za pomoč naročnikom na 041 700 700.

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1323
24. september 2013
LG GT405 Viewty Smile od danes v Mobitelovi ponudbi
Novice