• /PublishingImages/mafna_support_mapview_480x800.png

  Dostop do vsebin [M:Android aplikacije]

  24. september 2013 - Tehnik

  Spoznajte osem aplikacij, ki omogočajo lažji dostop do vsebin, oddanih za natečaj M:Android: Moj tehnik, Moje novice, Svet novic, Teletekst, Termania za Android, TV Spored, TVsporedi in Znanilec.

  Za pregled vseh aplikacij in glasovanje obišči stran z aplikacijami

  Moj tehnik (ROX,  Anej Mehadžič s.p.)

  Moj tehnik 1Moj tehnik 2Opis aplikacijeAplikacija je namenjena pregledu porabe naročniške številke pri Mobitelu, branju člankov s Tehnika, pregledovanju vseh Mobitelovih kontaktnih podatkov, v njej pa bodo na voljo tudi predstavitve drugih slovenskih Android aplikacij.Komentar uredništva: Mobitelove vsebine na enem mestu, združeno s pregledom porabe in dostopom do Mobitelove podpore. Vključuje tudi pregled in preprost prenos vseh aplikacij, nastalih za natečaj M:Android.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 44 na telefonsko številko 051 630 630.

  Moje novice (Davorin Kopič)

  Moje novice 1Moje novice 2Opis aplikacijeVas zanima tehnologija? Moda? Šport? Avtomobilizem? Morda kaj drugega? Ker vemo, da ni lepšega, kot prebiranje svežih novic o stvareh, ki Vas zanimajo, je nastala aplikacija Moje Novice, ki izbere Vam relevantne novice in Vam jih posreduje.Komentar uredništva: Pred uporabo moramo nastaviti vire, zahteva pa tudi registracijo.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 20 na telefonsko številko 051 630 630.

  Svet Novic (Aleš Watzak)

  Svet Novic 1Svet Novic 2Opis aplikacijeSvet Novic je mobilna aplikacija z vedno svežimi novicami s slovenskih portalov ter aktualnimi informacijami (vreme, stanje v cestnem, železniškem, zračnem prometu). Uporabnik določi katere novice ga zanimajo, aplikacija pa se ustrezno prilagaja.Komentar uredništva: Preprost dostop do novic, vremena, prometnih informacij in slik. Na začetku moramo biti malo potrpežljivi, da se viri novic osvežijo.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 23 na telefonsko številko 051 630 630.

  Teletekst (Aleš Velušček)

  teletekst 1teletekst 2Opis aplikacijeZ aplikacijo "Teletekst" je možno z enostavnim vmesnikom pregledovati teletekst televizije RTV SLO. Aplikacija "Teletekst" deluje v ležečem položaju (landscape). Potrebuje dostop do interneta.Komentar uredništva: Preprost pregledovalnik teleteksta. Ker so strani shranjene v obliki slik, potrebujemo Android telefon z dovolj velikim zaslonom.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 15 na telefonsko številko 051 630 630.

  Termania za Android (Amebis d.o.o.)

  termania 1termania 2Opis aplikacije"Termania za Android" je odjemalec za dostop do spletne storitve Termania. Omogoča delo s slovarji preko spleta. Uporablja zelo enostaven vmesnik, ki omogoča hitro iskanje prevodov.Komentar uredništva: Preprost vmesnik do spletnega slovarja Termania.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 24 na telefonsko številko 051 630 630.

  TV Spored (Infomat, Matej Franca s.p.)

  tv spored 1tv spored 2Opis aplikacijeAplikacija omogoča ogled TV sporeda več kot 100 TV kanalov. Možno je izbira datuma in opominjanje uporabnika na določen program. Aplikacija omogoča še izbiro "priljubljenih" TV kanalov za hitri ogled sporeda.Komentar uredništva: Pregled TV sporedov, ki omogoča tudi dodajanje priljubljenih oddaj v naš Google koledar.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 40 na telefonsko številko 051 630 630.

  TVsporedi (Gašper Černevšek)

  Tvsporedi 2Tvsporedi 2Opis aplikacijeAplikacija TVsporedi je namenjena vsem uporabnikom televizije, ki bi želeli na hitro pogledati, kaj se in kaj se bo predvajalo na televiziji. Podprta je tudi možnost obveščanja uporabnika, da le ta ne bo zamudil svoje najljubše tv vsebine. Komentar uredništva: Pregled TV sporedov z enostavnim in preglednim uporabniškim vmesnikom.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 32 na telefonsko številko 051 630 630.

  Znanilec (Srečko Smodiš)

  Znanilec 1Znanilec 2Opis aplikacijeZnanilec je aplikacija za prebiranje novic. Izbiramo lahko med veliko priznanih internetnih novičarskih strani (24ur, RtvSlo, Večer,...). Prilagodimo si lahko vire, katere hočemo spremljati. To velja tudi za kategorije, ki nas zanimajo. Novice pa lahko prikažemo tudi na t.i. "widget"-u.Komentar uredništva: Pregled povzetkov novic - za celotno novico moramo obiskati spletno stran.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 16 na telefonsko številko 051 630 630.

  Za pregled vseh aplikacij in glasovanje obišči stran z aplikacijami

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1452
24. september 2013
Dostop do vsebin [M:Android aplikacije]
Aplikacije