• /PublishingImages/mapView.png

  Družabne aplikacije, multimedija, poraba [M:Android aplikacije]

  24. september 2013 - Tehnik

  Spoznajte sedem aplikacij iz kategorije družabnih aplikacij, multimedije in porabe, oddanih za natečaj M:Android: Brez frekvence, Flirt, Fotofilm, Kam gremo ven?, Mobilna poraba, Poraba in Tožibaba.

  Za pregled vseh aplikacij in glasovanje obišči stran z aplikacijami

  Brez frekvence (MEDIASURF, Jernej Modic s.p.)

  Brez frekvence 1Brez frekvence 2Opis aplikacijeAplikacija »Brez frekvence« vam omogoča poslušanje slovenskih radio postaj preko interneta. Svojo najljubšo postajo poslušajte v službi, avtobusu, vlaku ..., ali na dopustu. Glasba vas bo zbujala, uspavala, kadarkoli želite, in vse to boste lahko delili tudi z svoji prijatelji ...Komentar uredništva: Aplikacija v moderni preobleki na enem mestu ponuja vse slovenske radijske postaje, možnost snemanja trenutno predvajane postaje in radijsko budilko. Na zabeven način (s tresenjem) lahko izberemo tudi naključno postajo, med nastavitvami pa najdemo celo števec prenosa podatkov, s katerim preverimo porabo v primeru, da aplikacijo uporabljamo preko mobilnega omrežja.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 47 na telefonsko številko 051 630 630.

  Flirt (Gregor Tramšak)

  Flirt 1Flirt 2Opis aplikacijePovejte kaj čutite, mogoče gre za obojestransko simpatijo.Preverite ali ste všeč komu na vaši trenutni lokaciji, vaši šoli, sližbi ali avtobusu? Mogoče stoji zraven vas.Komentar uredništva: Za vse, željne novih spoznanstev :)

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 49 na telefonsko številko 051 630 630.

  Fotofilm (Avivo d.o.o.)

  Fotofilm 1Fotofilm 2Opis aplikacije: Fotofilm omogoča avtomatski zajem sekvence slik, ki jih združi v končni video posnetek  t.i. "time-lapse". Slike se v realnem času kodirajo v AVI Motion JPEG format na pomnilniško kartico. Vgrajeni predvajalnik omogoča pregled posnetkov.Komentar uredništva: Snemanje “time-lapse” filmov še nikoli ni bilo tako enostavno. Pred vsakim snemanjem lahko nastavimo resolucijo končnega film, interval snemanja fotk in FPS za predvajanje. V galeriji so nam posneti filmčki vedno na voljo za ogled.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 27 na telefonsko številko 051 630 630.

  Kam gremo ven? (WEBILE TECH d.o.o.)

  KamGremoVen zaslon1KamGremoVen zaslon2Opis aplikacijeŽeliš biti v središču dogajanja? Želiš vedno vedeti kje se dogaja? "Kam gremo ven?" ti omogoča spremljanje, ocenjevanje in komentiranje trenutnega vzdušja in dogajanja v bližnjih lokalih, barih, pubih, diskotekah ter drugih mestih zabave in druženja.Komentar uredništva: Lažje najdite naslednjo postajo večera.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 46 na telefonsko številko 051 630 630.

  Mobilna poraba (Matjaž Črnko)

  MobilnaPoraba_1MobilnaPoraba_2Opis aplikacije: Aplikacija posnema večino možnosti m:namiznika, osredotočena je na prikazovanje podatkov o porabi. Dostopna kot Widget in samostojna aplikacija.Komentar uredništva: Preprosta aplikacija, ki prikazuje mesečno porabo pri Mobitelu.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 22 na telefonsko številko 051 630 630.

  Poraba (Zoran Smilevski)

  Poraba 1Poraba 2Opis aplikacijeAplikacija je namenjena pregledu porabe zakupljenih količin storitev v Mobitelovem omrežju. Prikaže se trenutno stanje računa ter poraba Monete. Komentar uredništva: Aplikacija za prikaz mesečne porabe pri Mobitelu, ki tudi na grafičen način prikazuje  porabo pri mesečnih zakupljenih količinah.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 01 na telefonsko številko 051 630 630.

  Tožibaba (Dejan Pažin)

  Tozibaba 1Tozibaba 2Opis aplikacije: Bodite obveščeni in obveščajte! Pošljite dogodek s sliko, komentarjem in lokacijo na vgrajene kanale: policija, radar, zastoj, žur, kr neki,... ali pa predlagajte nov kanal. Prejmite opozorila na dogodke v vaši bližini, komentirajte - vse s Tožibabo.
   Komentar uredništva: Tožibaba ponuja vsestranski sistem za obveščanje o dogodkih različnih vrst - od žurov do akcijskih ugodnosti do zapor na cestah. Aplikacija ponuja enostaven in pregleden uporabniški vmesnik do različnih kanalov z dogodki, na katere se lahko naročimo na premljanje obvestil o novostih. Obveščanje deluje tudi ko aplikacija teče v ozadju. Možno je seveda tudi lastno dodajanje dogodkov s fotografijo in komentiranje že obstoječih dogodkov.

   Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 08 na telefonsko številko 051 630 630.

   Za pregled vseh aplikacij in glasovanje obišči stran z aplikacijami

   comments powered by Disqus

   Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

   Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

   Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

  24. september 2013
  1451
  24. september 2013
  Družabne aplikacije, multimedija, poraba [M:Android aplikacije]
  Aplikacije