• /PublishingImages/Screenshot1-Skicirka.png

  Igre in zabavne aplikacije [M:Android aplikacije]

  24. september 2013 - Tehnik

  Spoznajte enajst aplikacij iz kategorije iger in zabavnih aplikacij, oddanih za natečaj M:Android: CPP2010, Grelec, KakoSi?, Odloči se zame, Poveži me, Skakač, Skicirka, Smučar, Strelec, Svetovni potop in Vicmojster.

  Za pregled vseh aplikacij in glasovanje obišči stran z aplikacijami

  CPP2010 (Mojca Ajdič)

  CPP2010 1CPP2010 2Opis aplikacijeAli si upaš preveriti svoje znanje CPP in postati CPP PRVAK? CPP 2010 vsebuje osnove CPP in veliko različnih vprašanj. Z reševanjem testov zbiraš dosežke in premaguješ stopnje poznavalca CPP. Dosežene stopnje lahko deliš z drugimi na Facebooku.Komentar uredništva: Poučna aplikacija, ki temeljito preveri tvoje znanje cestno prometnih predpisov. Za dodaten izziv posrbijo dosežki, ki jih lahko osvojiš z branjem gradiv ali uspešnim reševanjem testov ter deljenje rezultatov s Facebook prijatelji.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 35 na telefonsko številko 051 630 630.

  Grelec (EGO SENTI d.o.o.)

  Grelec 1Grelec 2Opis aplikacijeGrelec bo poskrbel, da vas v prihajajočih zimskih dneh ne bo zeblo v roke! Z uporabo pametnih algoritmov aplikacija segreje telefonski aparat in vas prijetno greje kadarkoli in kjerkoli. Aplikacija je po namestitvi takoj pripravljena za uporabo!Komentar uredništva: Preprosta aplikacija za mrzle zime, pazite le na porabo baterije ;)

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 53 na telefonsko številko 051 630 630.

  KakoSi? (Kristijan Sedlak)

  Kako Si 2Kako Si 2Opis aplikacijeAplikacija prikazuje počutje ljudi glede na trenutno lokacijo uporabnika. Uporabnik, za vpogled v podatke, odda podatek o svojem trenutnem počutju. Podatek je uporabniku na voljo določen čas oz. dokler ne prehodi določeno razdaljo. Podatki o počutju se shranjujejo na strežnik, ki poleg podatkov aplikacije, informacije pridobiva tudi iz nekaterih socialnih mrež.Komentar uredništva: Zanimivo bi bilo testirati aplikacijo na večjih žurih, saj bi lahko hitro ugotovili, kako dobra je zabava ;)

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 18 na telefonsko številko 051 630 630.

  Odloči se zame (Luka Rutar)

  Odloci Se Zame 1Odloci Se Zame 2Opis aplikacije"Odloči se zame" je aplikacija, ki vas reši bremena odločanja, saj se odloči namesto vas! Ustvarite svoje zabavne sezname odločitev ali uporabite katerega izmed že obstoječih. S privlačno animacijo vam bo odločanje odslej v veselje! Komentar uredništva: Zabavna aplikacija, ki ti lahko pomaga pri vsakodnevnih dilemah. Glede na to, da lahko vse odločitve in možnosti urediš po svoje urediš, je aplikacija lahko tudi odličen nevtralen razsodnik pri odločanju v skupinah.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 52 na telefonsko številko 051 630 630.

  Poveži me (Denis Rojs)

  Povezi me 1povezi me 2Opis aplikacijeIgralca izmenično postavljata žetone v polje izbrane velikosti. Zmaga tisti igralec, ki prvi poveže izbrano število žetonov (vodoravno, navpično ali diagonalno).Komentar uredništva: Vsem dobro znana igra, ki jo lahko v tej različici prilagodiš po meri in s tem ustvariš nove izzive.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 33 na telefonsko številko 051 630 630.

  Skakač (Avivo d.o.o.)

  Skakac 1Skakac 2Opis aplikacijeIgra predstavlja miselno strateško igro, ki lahko popestri čakanje ali zapolni trenutek dolgočasja. Cilj igre je pokriti čimveč polj na šahovski igralni plošči s poskakovanja šahovskega konja. Aplikacija beleži čas in število pokritih polj.Komentar uredništva: Igra s preprostimi pravili, vendar je potrebno za dober rezultat pošteno napeti možgane. Zanimiva funkcija je tudi ta, da aplikacija spremeni jezik glede na nastavitve telefona (trenutno je na voljo v slovenski in angleški različici).

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 28 na telefonsko številko 051 630 630.

  Skicirka (Domenca d.o.o.)

  Opis aplikacijeVečigralska igra v stilu družabne igre Pictionary. Igralci na lastnem mobilniku rišejo določen pojem, ta pa se bo realno časovno prenašal na zaslone mobilnikov soigralcev. Kdor ugane več pojmov, je zmagovalec!Komentar uredništva: Zaenkrat večigralski način še ni podprt, vseeno pa lahko sami ugibamo slike, ki so že v bazi, s prijatelji pa tekmujemo s podajanjem mobitela. Naslednja različica bo prinesla še več zanimivih funkcij.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 34 na telefonsko številko 051 630 630.

  Smučar (Luka Rutar)

  Smucar 1Smucar 2Opis aplikacijeS smučarjem se zapodite po belih strminah! Pri tej preprosti in zabavni igri morate skozi vratca čimprej privijugati do cilja. Smučarja krmilite z nagibanjem telefona. Izbirate lahko med različnimi progami in težavnostnimi stopnjami.Komentar uredništva: Zapelji smučarja po slovenskih smučiščiš in primerjaj svojo spretnost z drugimi uporabniki aplikacije. Mirne roke zaželjene ;)

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 51 na telefonsko številko 051 630 630.

  Strelec (Adamsoft d.o.o.)

  Strelec 1Strelec 2Opis aplikacijeStrelec – igra je streljačina in omogoča več-igralstvo na površini 510072000 km² kateri se lahko pridružijo tvoji prijatelji s celega sveta. Pošiljaj si sporočila in koordiniraj napad.Uspeh je odvisen od tvojih motoričnih in diplomatskih sposobnosti.Komentar uredništva: Za vse, ki si že od nekdaj napasti sosednji kraj :)

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 25 na telefonsko številko 051 630 630.

  Svetovni potop (Tim Jerman)

  Svetovni potop 1Svetovni potop 2Opis aplikacijeIgralec premika kroglico po labirintu v katerem nanj prežijo različne pasti. Cilj igre je kar se da hitro in s čim več pobranimi točkami pripeljati kroglico do rešitve preden svet poplavi voda. V pomoč bojo tudi dodatni bonus predmeti.Komentar uredništva: Pred vodo lahko bežimo z usmerjanjem kroglice z nagibanjem mobitela ali uporabo zaslona na dotik.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 41 na telefonsko številko 051 630 630.

  Vicmojster (Matej Črepinšek)

  VicMojster 1VicMojster 2Opis aplikacijeRadi prebirate VICE, jih pripovedujete ali posredujete? Bi radi imeli osebno zbirko najboljših vicev pri roki? Jih redno dopolnjevali? Se izognili prebiranju dolgočasnih, nepreglednih in neurejenih vicov? Vse to olajša ali omogoča VicMojster in to...Komentar uredništva: VicMojster ponuja bogato zbirko različnih vicev v slovenščini in angleščini, ki jih lahko ocenjujemo, označimo kot priljubljene ali pošljemo prijateljm po e-pošti. Aplikacija ponuja tudi widget (vtičnik), ki prikazuje priljubljene vice.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 09 na telefonsko številko 051 630 630.

  Za pregled vseh aplikacij in glasovanje obišči stran z aplikacijami

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1449
24. september 2013
Igre in zabavne aplikacije [M:Android aplikacije]
Aplikacije