• /PublishingImages/prikaz_lokacij.jpg

  Lokacijske aplikacije [M:Android aplikacije]

  24. september 2013 - Tehnik

  Spoznajte pet aplikacij iz kategorije lokacijskih aplikacij, oddanih za natečaj M:Android: KamKam Info, Ocenjevalec, Poberi me, Razglejmo.se in Šojter.

  Za pregled vseh aplikacij in glasovanje obišči stran z aplikacijami

  KamKam Info (Janez Seršen)

  KamKam 1KamKam 2Opis aplikacijeInformator o možnostih zabave, nočne prehrane in nočitev v Sloveniji, glede na lokacijo. Preprosta uporaba preko izbirnega iskalnika in povezava lokacij z zemljevidom za orientacijo do želenega cilja. Za uporabo je potreben dostop do spleta.Komentar uredništva: Ko ob treh zjutraj ne veste, kam :)

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 13 na telefonsko številko 051 630 630.

  Ocenjevalec (Klika d.o.o.)

  Ocenjevalec 1Ocenjevalec 1Opis aplikacijeZ Ocenjevalcem lahko na zabaven način pregledujete, dodajate, ocenjujete in komentirate karkoli želite. S kamero poslikate, s tipkovnico opišete in zanimivosti že delite s prijatelji. Preko GPS-a pogledate katere zanimive lokacije so okoli vas in jih po potrebi ocenite ali komentirate.Komentar uredništva: Aplikacija, ki omogoča, da komentiraš in ocenjuješ vse, kar vidiš. Potrebna registracija.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 39 na telefonsko številko 051 630 630.

  Poberi me (Denis Rojs)

  Poberi me 1Poberi me 2Opis aplikacijeAvtoštopar sporoči svojo trenutno lokacijo (GPS) in kam želi potovati. Voznik izbere tistega avtoštoparja, kateremu lahko nudi prevoz. Ko pridobi prevoz, ga potrdi in ni več viden v seznamu.Komentar uredništva: Za zmanjšanje stroškov prevoza :)

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 54 na telefonsko številko 051 630 630.

  Razglejmo.se (Anže Šuštaršič s.p.)

  Razglejmo.se 1Razglejmo.se 2Opis aplikacijeGlede na trenutno lokacijo, lahko uporabnik v svoji bližini odkrije ogledne točke in turistične lokacije. Ogleda si jih lahko s pomočjo zemljevida, seznama ali t.i. obogatene resničnosti. Lokacije vsebujejo opis in slike, lahko se dodajo med priljubljene in se ocenjujejo.Komentar uredništva: Vodič po zanimivih lokacijah  glede na kategorijo. Pri vsaki kategoriji lahko prikažemo seznam vseh lokacij v kategoriji, si ogledamo lokacije na zemljevido ali uporabimo kamero mobitela za pregled z AR (augmented reality). Lokacije so podrobno opisane in jih lahko ocenjujemo ali dodamo med priljubljene.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 03 na telefonsko številko 051 630 630.

  Šojter (Jure Žove)

  Sojter 1Sojter 2Opis aplikacijeŠojter – študentski fojter - je iskalnik ponudnikov, ki nudijo subvencionirano študentsko prehrano. Z aplikacijo lahko tudi brez povezave s spletom kjerkoli in kadarkoli poiščete ponudnike v okolici, preverite menije in si privoščite obrok.Komentar uredništva: S pomočjo aplikacije lahko enostavno najdemo bližnje restavracije s študentsko prehrano in dostopamo do jedilnikov. Ponudnika lahko ocenimo, uporabna funkcija je tudi možnost filtriranja restavracij.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 21 na telefonsko številko 051 630 630.

  Za pregled vseh aplikacij in glasovanje obišči stran z aplikacijami

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1453
24. september 2013
Lokacijske aplikacije [M:Android aplikacije]
Aplikacije