• /PublishingImages/rekreacija1.jpg

  Osebni asistenti in pripomočki [M:Android aplikacije]

  24. september 2013 - Tehnik

  Spoznajte devet aplikacij iz kategorije osebnih asistentov in pripomočkov, oddanih za natečaj M:Android: DolgUjejoMi, dr.droid, Eslovar, eTurist, Kdo zvoni?, Prevoz.org, Rekreacija, Slikalnik in Šparovček.

  Za pregled vseh aplikacij in glasovanje obišči stran z aplikacijami

  DolgUjejoMi (Mandatela d.o.o.)

  DolgUjejoMi 1DolgUjejoMi 2Opis aplikacije: DolgUjejoMi je mednarodni spletni servis, ki vam omogoča enostavno upravljanje in nadzor vsega tistega,  kar vam drugi dolgujejo oz. jim dolgujete vi. Je odlično orodje tako za splošno, kot tudi poslovno uporabo in med drugim omogoča samodejno obveščanje dolžnikov preko elektronske pošte.Komentar uredništva: Preprosta beležnica posojil in dolgov, ki pomaga ohraniti čiste račune in dobre prijatelje :)

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 19 na telefonsko številko 051 630 630.

  dr.droid (Medius d.o.o.)

  dr.droid 1dr.droid 2Opis aplikacije: dr.droid je namenjen spremljanju pacientovega stanja in poteku zdravljenja na daljavo. Služi kot sredstvo za prijavo procesa zdravljenja, kot opomnik ali kot informator in podatkovni posredovalec (pošiljanje/sprejemanje slike, videa, sporočil) med pacientom ter zdravstvenim osebjem.Komentar uredništva: Prek aplikacije lahko posredujete pisna vprašanja, slike in videe, ki se nanašajo na zdravstvene težave. Pri podjetju Medius zagotavljajo, da bodo v času testiranja aplikacije zagotovili zdravniške odgovore.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 45 na telefonsko številko 051 630 630.

  Eslovar (Darko Cicvarić)

  eslovar 1eslovar 2Opis aplikacije: Angleško-slovenski in slovensko-angleški (offline) slovar, ki uporablja lokalno bazo besed (ne potrebuje povezave na splet). Prevode za besede, ki jih ni v lokalnem slovarju je možno poiskati tudi preko spleta.Komentar uredništva: Preprost SLO-ANG in ANG-SLO slovar. Če imamo nameščen jezikovni paket za sintezo zvoka, podpira tudi izgovarjanje besed.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 29 na telefonsko številko 051 630 630.

  eTurist (EM&EM d.o.o., Erol Merdanović)

  eTurist 2eTurist 3Opis aplikacijeZbirnik turistične ponudbe večine slovenskih turističnih agencij. Uporabniki lahko primerjajo različno ponudbo, jo ocenjujejo in komentirajo ter dobijo vse koristne informacije za lagodno preživljanje dopusta.Komentar uredništva: Zanimiv pregled ponudbe izbranih turističnih agencij - zaenkrat so vključene štiri. Vključuje tudi informacije o državah in informacije z Ministrstva za zunanje zadeve o potovanjih v tujino.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 04 na telefonsko številko 051 630 630.

  Kdo zvoni? (Jernej Leben)

  Kdo Zvoni 1Kdo Zvoni 2Opis aplikacijeKlic ali sporočilo z neznane številke? Aplikacija "Kdo zvoni" v spletnem telefonskem imeniku poišče ime osebe, ki vas kliče. Če je številka v imeniku, boste dobili informacijo o klicatelju - kot da bi imeli številko shranjeno med kontakti.Komentar uredništva: Za tiste, ki se jim ne da ukvarjati s shranjevanjem številk v imenik :)

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 26 na telefonsko številko 051 630 630.

  Prevoz.org (Jernej Virag)

  Prevoz.org 1Prevoz.org 2Opis aplikacijePrevoz.org je brezplačna storitev namenjena pomoči pri koordinaciji izmenjave prevozov znotraj Slovenije. 2000+ tedenskih ponudb omogoča hitro in poceni alternativo javnemu prevozu. Mobilna aplikacija omogoča pregledovanje in dodanje novih ponudb.Komentar uredništva: Android različica storitev uveljavljene strani Prevoz.org, ki omogoča preprosto iskanje in ponujanje prevozov. Pri vsakem prevozu je označena tudi cena prevoza, ponudniku pa lahko iz aplikacije preprosto pošljemo SMS ali ga pokličemo.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 05 na telefonsko številko 051 630 630.

  Rekreacija (Igor Krumpak)

  Rekreacija 2Rekreacija 2Opis aplikacijeAplikacija omogoča pregled rezultatov na področju kolesarstva in teka. Beleži dnevne, seštevek vseh prevoženih in pretečenih kilometrov, porabo kalorij, povprečno hitrost, izračun indeksa telesne mase in prikaz okvirne fizične pripravljenosti.Komentar uredništva: S pomočjo GPS-senzorja lahko merimo razdaljo in hitrost pri različnih vrstah rekreacije. Poleg zgodovine ponuja tudi kratke zanimivosti, ki nas lahko vzpodbudijo k dodatni rekreaciji.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 06 na telefonsko številko 051 630 630.

  Slikalnik (Omar El Dalgamouni)

  Slikalnik 1Slikalnik 2Opis aplikacije"Slikalnik" prepozna tekst iz slike in omogoča slikanje:
  • listka z opisom izdelka v trgovini in iskanje po ceneje.si
  • imena ali tel. št. in iskanje po mobitelovem imeniku
  • teksta in prevajanje
  • loto potrdila o vplačilu in preverjanje rezultata
  Komentar uredništva: Če aplikacija niz uspešno prepozna, se izbrana povezava odpre v brskalniku.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 30 na telefonsko številko 051 630 630.

  Šparovček (Gregor Poročnik)

  Sparovcek 1Sparovcek 2Opis aplikacijeAplikacija omogoča vpis in evidenco atrtiklov v raznih večjih trgovinah po sloveniji. Končni uporabniki vnašajo in urejajo artikle in njihove cene. Aplikacija omogoča vnos košarice in izpis končne cene vseh artiklov.Komentar uredništva: Za vnos izdelkov je treba črtno kodo vpisati ročno.

  Za prenos aplikacije pošlji SMS z vsebino AND 43 na telefonsko številko 051 630 630.

  Za pregled vseh aplikacij in glasovanje obišči stran z aplikacijami

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1450
24. september 2013
Osebni asistenti in pripomočki [M:Android aplikacije]
Aplikacije