• /PublishingImages/MoMoSlo-logo.png

  MobileMonday ponovno vabi v Kiberpipo: HTML5 vs. Apps

  23. september 2013 - Alja Isaković

  Po daljšem premoru nas ekipa MobileMonday v ponedeljek, 14. 11. 2011, znova vabi v ljubljansko Kiberpipo. Tokrat bo na sporedu zelo aktualna tema s področja razvoja mobilnih aplikacij - kakšne so prednosti in slabosti razvoja s spletno tehnologijo HTML5 v primerjavi z mobilnimi aplikacijami? Seveda bo dogodek tudi odlična priložnost za mreženje z ostalimi razvijalci.

  HTML5 logo

  Predstavitve izkušenj iz prakse

  V prvem dogodku že četrte sezone MobileMonday bodo spregovorili tako strokovnjaki kot občinstvo. Večer bo ob 19.00 otvoril Andraž Logar iz podjetja 3fs, znanega po uspešni storitvi in mobilni aplikaciji Toshl. Andraž bo predstavil njihove izkušnje z aplikacijami na različnih platformah in nam povedal več o tem, zakaj se (še) niso odločili za uporabo HTML5.

  Ob 19.30 bo sledil Tomislav Car, soustanovitelj hrvaškega podjetja Infinum, v katerem so razvili že več kot 40 aplikacij na različnih platformah. Kot predhodnik, bo tudi Tomislav spregovoril o čisto praktičnih izkušnjah pri delu s HTML5 in o svojem pogledu na prihodnost razvoja mobilnih aplikacij.Ob 20.00 bo nato še Tomaž Štolfa na kratko predstavil hibriden pristop mešanja mobilnih aplikacij in HTML5, ki ga uporabljajo v podjetju vox.io.

  Javna diskusija in priložnost za mreženje

  Predavanjem bo od 20.15 naprej sledila diskusija o mobilni industriji na sploh, različnih platformah in vseh drugih zanimivih novostih. Tu bo tudi odlična priložnost, da vsak pove svoje mnenje in izkušnje ter tako prispeva k živahni diskusiji.

  Kot smo že vajeni, bo seveda uradnemu delu dogodka sledila tudi mreženje ob kavi, soku ali pivu, kar bo vsekakor edinstvena priložnost za pletenje novih sodelovanj ;)

  MobileMonday Slovenija

  Podrobnosti glede dogodka so seveda tako kot vedno na voljo na strani MoMoSlo ali uradnem Facebook dogodku. Se vidimo torej v ponedeljek ob 19ih v Kiberpipi!


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

23. september 2013
289
24. september 2013
MobileMonday ponovno vabi v Kiberpipo: HTML5 vs. Apps
Novice