• /PublishingImages/m.MOBITEL.SI_HOME.jpg

  Mobitelova mobilna stran

  24. september 2013 - Tehnik

  Mobiteli z zasloni na dotik omogočajo skorajda enako izkušnjo brskanja po spletnih straneh kot računalniki, a pri večjih količinah informacij je vseeno bolje zreti v velik monitor. Ker pa uporabniki za brskanje po spletu vse več uporabljate tudi mobilne telefone, smo se pri Mobitelu odločili svojo spletno stran prilagoditi za mobitele s zasloni na dotik.

  Nova mobilna spletna stran na naslovu m.mobitel.si ponuja predstavitev Mobitelove celotne ponudbe telefonov in storitev, poleg tega pa še možnost pregledovanja in urejanja lastnih storitev in nastavitev na mobilni različici portala Moj Mobitel. Trenutno je mogoče urejati storitve M:Rokovnik, Integral in pregledati trenutno porabo z Monitorjem, postopoma pa se jim bodo pridružile še preostale možnosti, ki so zaenkrat na voljo zgolj na spletni strani.

  Domača stran nove Mobitelove mobilne spletne strani predstavi zadnje novosti v ponudbi in šest najnovejših mobitelov v prodajnih akcijah. S kliki ali pritiski na gumbe lahko hitro in preprosto izbereš prikaz vseh naročniških paketov in v preglednem meniju tudi predstavitev celega nabora storitev, ki so na voljo Mobitelovim uporabnikom. Mobilna stran ponuja tudi druge priljubljene informacije, kontakte do Mobitelovih centrov, imenik Mobitelovih naročnikov in pomoč uporabnikom s pogostimi vprašanji in odgovori ter kontakti do klicnega centra.

  Stran je prilagojena za mobitele z zasloni na dotik, vendar je odlično pregledna prav na vseh novejših mobitelih, pri čemer sta postavitev in videz odvisna tudi od zmogljivosti brskalnika posameznega modela.

  Ta stran je le prvi vpogled v prihodnost spleta na mobitelih, saj je uporabnikom vsak dan na voljo vse več prilagojenih spletnih strani in aplikacij. Tudi pri Mobitelu bomo svojo prisotnost še nadgrajevali, najprej z dodanimi funkcionalnostmi mobilnega portala Moj Mobitel, sčasoma pa tudi s prenovljenim mobilnim Planetom ter drugimi zanimivimi in zabavnimi vsebinami.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1534
24. september 2013
Mobitelova mobilna stran
Novice