• /PublishingImages/Motorola-Milestone.jpg

  Motorola Milestone od danes naprej pri Mobitelu

  24. september 2013 - Tehnik

  Motorola Milestone je pametni mobitel z operacijskim sistemom Android 2.0. Googleov brskalnik s podporo za Flash 10 na velikem zaslonu zagotavlja enkratno internetno izkušnjo. Za hitrejše upravljanje in pisanje sporočil ali elektronske pošte sta na voljo QWERTY tipkovnica in odličen multitouch zaslon. Z Motorolo Milestone se ne boste izgubili, saj vam na poti pomaga vgrajena navigacija. Zagotovo je to mobitel, ki zadovolji še tako zahtevne uporabnike.

  *Motorola Milestone je na voljo v ponudbi Povezani 44/77 za 199 EUR, v ponudbi Povezani 33/55 za 249 EUR in v splošni naročniško-prodajni akciji za 299 EUR.

  *Cene vsebujejo DDV. Slike so simbolične. Motorola Milestone se prodaja skladno s standardnimi pogoji Splošne naročniško-prodajne akcije in skladno s standardnimi pogoji naročniške akcije za pakete Povezani. Družba Mobitel si pridržuje pravico do spremembe cen in pogojev. Za dodatne informacije, cenik pogovorov in storitev ter ostale pogoje obiščite www.mobitel.si, ali pokličite Mobitelov center za pomoč naročnikom na 041 700 700.

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1316
24. september 2013
Motorola Milestone od danes naprej pri Mobitelu
Novice
Android