• /PublishingImages/Puma-Phone.jpg

  Najbolj športni mobitel (Puma Phone) od srede v Mobitelovi ponudbi

  24. september 2013 - Tehnik

  Puma Phone je trenutno najbolj športni mobitel na trgu, saj se ponaša s celo vrsto športnih funkcij kot so štoparica, pedometer, merilnik tekaških in kolesarskih treningov s pomočjo GPS-a in kompas. Dodaten bonus so sončne celice na zadnji strani, ki pomagajo napajati baterijo med športom.

  Hkrati pa mobitel odlikujejo tudi velik, na dotik občutljiv zaslon s prijaznim uporabniškim vmesnikom,  glasbeni predvajalnik, ki omogoča tudi "skrečanje" in klasični 3,5 mm priključek za slušalke, tako da lahko po želji izmenjuješ med športnimi, ki ostanejo na glavi med tekom in kakšnimi bolj izpolnjenimi, ko hočeš zares poslušati glasbo.

  Puma Phone, rezultat sodelovanja med Pumo in francoskim proizvajalcem mobitelov Sagem, je bil prvič predstavljen februarja na sejmu Mobile World Congress, kjer je požel izjemno veliko pozornosti.

  * Puma Phone bo na voljo v ponudbi Povezani 44/77 za 99 EUR, v ponudbi Povezani 33/55 za 149 EUR in v splošni naročniško-prodajni akciji za 199 EUR.

  *Cene vsebuje DDV. Slike so simbolične. Puma Phone se prodaja skladno s standardnimi pogoji Splošne naročniško-prodajne akcije in skladno s standardnimi pogoji naročniško-prodajne akcije za pakete Povezani. Družba Mobitel si pridržuje pravico do spremembe cen in pogojev. Za dodatne informacije, cenik pogovorov in storitev ter ostale pogoje obiščite www.mobitel.si, ali pokličite Mobitelov center za pomoč naročnikom na 041 700 700.

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1356
24. september 2013
Najbolj športni mobitel (Puma Phone) od srede v Mobitelovi ponudbi
Novice