• /PublishingImages/lg_gd510.jpg

  Razglašeni najboljši mobiteli stare celine

  24. september 2013 - Sašo Šketa

  Evropska zveza za podobe in zvok, vsako leto razglasi najboljše izdelke s področja zabavne elektronike. Med številnimi področji najdemo tudi mobilno telefonijo, kjer so tudi letos izbirali najboljše mobitele v štirih različnih kategorijah.

  Dobitniki letošnjih EISA (Electronic Imaging Sound Association) nagrad so:
  Samsung Galaxy S

  Najboljši pametni mobitel

  V kategoriji pametnih mobitelov gre vsa slava Samsungu Galaxy S, ki je žezlo prejel od lanskoletnega zmagovalca - iPhona 3GS. Galaktični Samsung je žirijo prepričal predvsem s svojim zavidljivim zaslonom in ostalimi tehničnimi specifikacijami.

  Xperia X10 mini

  Najboljši mobitel

  Nagrada za najboljši mobitel gre tokrat k Sony Ericssonu. Model Xperia X10 mini poganja operacijski sistem Android, od ostalih izstopa predvsem po manjši, kompaktni obliki. Kljub velikosti nudi praktično vse funkcionalnosti,kot jih imajo veliki.

  Samsung Wave

  Najboljši mobitel za družabne medije

  Samsung pa se letos ni zadovoljil le z eno nagrado. V kategoriji najboljšega mobitela za družabne medije je nagrado prejel prvorojeni Bada mobitel - Samsung Wave. Vsa hvala gre njegovim številnim možnostim povezljivosti, ki resnici na ljubo ne izstopajo od konkurence.

  LG GD510 Pop

  Najbolj zelen mobitel

  Zadnja, zelena nagrada je že drugo leto zapored šla v roke LG-ju. Letošnji zmagovalec LG GD510 Pop, naj bi ekološke navdušence prepričal z majhno porabo energije, uporabo recikliranih materialov in učinkovitim pakiranjem.

  Evropske nagrade in nobena ni šla v roke Nokii? Dejstvo, ki niti ne preseneča. Izmed letošnjih kategorij, bi morda lahko konkurirali za zeleno nagrado. Pa prihodnje leto ...

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1194
24. september 2013
Razglašeni najboljši mobiteli stare celine
Novice