• Napoved za julij: Vivaz Pro in X10 mini pro

  24. september 2013 - Jan Omahen

  Včeraj smo vam povedali za Samsung Galaxy S, danes pa imamo za vas novo presenečenje. V mesecu juliju se bosta v ponudbo pridružila še dva atraktivna mobitela, Sony Ericsson Vivaz Pro in Sony Ericsson X10 mini pro. Oba združuje čudovit dizajn, enostavna povezljivost z internetom, odličen fotoaparat in polna QWERTY tipkovnica.

  Sony Ericsson Vivaz Pro

  Poleg izgleda je prednost mobitela Vivaz pro zmogljiva kamera z 5.1 milijoni točk, s katero lahko zajamemo posnetke v HD kvaliteti (720p). Za zabavo poskrbi vgrajen predvajalnik glasbe in aplikacije za povezovanje s stranmi kot so Twitter, Facebook, YouTube in podobne. Da se ne izgubimo, so tu še Google zemljevidi in Wisepilot navigacija. Vivaz pro poganja operacijski sistem Symbian S60 (5. generacija). Za boljšo predstavo, kaj Sony Ericsson Vivaz Pro zmore, si poglejte predstavitveni posnetek.

  Več na uradni spletni strani.

  Sony Ericsson X10 mini pro

  Preprosto in hitro upravljanje, fotoaparat s 5 milijoni točk in Timescape za povezavo z družabnimi omrežji in prijatelji, to so le nekatere prednosti tega mobitela. X10 mini pro poganja operacijski sistem Android 1.6, ki prinaša še dodatne možnosti z tisoči aplikacij, ki so na voljo za Android. Polna QWERTY tipkovnica skrbi, da bo tipkanje sporočil še hitrejše. Da bi videli, kaj vse zmore Sony Ericsson X10 mini pro, bo potrebno še malce počakati, lahko pa si ogledate spodnji posnetek, ki predstavi uporabo in nekatere glavne funkcije tega telefona.

  Več na uradni spletni strani.

  Točen datum in cene še niso znane, bodo pa zagotovo objavljene na Tehniku in na Mobitelovi Facebook strani takoj ko bo to možno. Do izzida je še nekaj časa, vaše prve vtise pa lahko z nami delite že danes.

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1048
24. september 2013
Napoved za julij: Vivaz Pro in X10 mini pro
Novice