• Android natečaj - Spodbujamo izvirnost

  24. september 2013 - Tehnik

  Ker verjamemo v svetlo prihodnost lokalnih aplikacij in inovativnost slovenskih razvijalcev, v sodelovanju s HTC-jem razpisujemo natečaj za najboljšo in najbolj priljubljeno slovensko Android aplikacijo in pričenjamo dolgoročno sodelovanje na področju povezovanja mobilnih aplikacij in Mobitelove infrastrukture s ciljem zadostiti trenutnim in bodočim potrebam uporabnikov.

  V preteklosti ste že dokazali, da znate programirati za Android. Ali znate tudi spisati aplikacijo, ki bo po godu uporabnikom?

  Sodelovanje na natečaju je izjemna priložnost za vašo uveljavitev in promocijo vaše aplikacije. Poleg denarnih nagrad bomo poskrbeli za pomoč in podporo v vseh fazah razvoja aplikacije:

  Koncept in razvoj

  - Nova kategorija na Tehniku M:Android, kjer bomo redno objavljali zanimivosti in novosti s področja razvoja mobilnih aplikacij.

  - Delavnica, kjer boste lahko izmenjali izkušnje z Mobitelovimi in zunanjimi strokovnjaki s področja platforme Android, Mobitelovih prihajajočih storitev API, poslovnih modelov.

  Marketing in promocija

  - Najboljše aplikacije in njihove avtorje bomo promovirali na svojih spletnih straneh, na mobilnem portalu Planet in na blogu Tehnik.

  - Prek medijev bomo zmagovalce in finaliste predstavili tudi slovenskim uporabnikom in podjetjem.

  Prodaja

  - Najboljše aplikacije natečaja bodo na voljo za preprost prenos več kot 200.000 mesečnim uporabnikom mobilnega portala Planet.

  - V primeru, da se odločite svojo aplikacijo prodajati, boste prejeli 50% od cene aplikacije.

  Strategija za prihodnost

  - S sodelovanjem na natečaju boste imeli edinstveno priložnost, da sooblikujete Mobitelovo strategijo odpiranja platforme (API) in s tem možnost, da prvi razvijete napredne aplikacije za slovenske uporabnike.

  Potek natečaja

  - Natečaj je sestavljen iz dveh delov: v prvem delu se razvijalci ali skupine razvijalcev prijavite na razpis, tako da do vključno 25. 8. 2010 oddate opis ideje za aplikacijo.

  - V drugem delu, ki poteka do vključno 27. 10. 2010, razvijalci v sodelovanju z Mobitelom razvijete aplikacijo.

  Za dodatne informacije nam lahko pišete na e-naslov developers@mobitel.si.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1372
24. september 2013
Android natečaj - Spodbujamo izvirnost
Novice