• /PublishingImages/Untitled-5.jpg

  Nokia E72 White Edition od jutri v Mobitelovi ponudbi

  24. september 2013 - Tehnik

  Težko pričakovana Nokia E72 White Edition z urejevalnikom za dokumente Word, Excel in Power Point ter pregledovalnikom dokumentov pdf, s tipkovnico QWERTY, ki ti olajša pisanje e-pošte ali sporočil, ponuja vse kar potrebuješ za poslovno rabo.
  Nokia Messaging ti omogoča uporabo potisne pošte, mobitel pa nudi tudi popolno podporo za Microsoft Mail for Exchange in IBM Lotus Notes Traveler. Za poslovno pot ali počitniško potovanje ti bo prav prišla brezplačna navigacija Ovi Zemljevidi (Ovi Maps), v prodajnem kompletu pa sta za varno telefoniranje in navigacijo v avtomobilu priloženi še slušalka Bluetooth in nosilec. Če te pot zanese v tujino, uporabi storitev Komunikator, s katero lahko prihraniš, saj s Komunikatorjem v tujini telefoniraš po istih cenah kot doma.

  * Nokia E72 White Edition bo na voljo v ponudbi Povezani 44/77 za 189 EUR, v ponudbi Povezani 33/55 za 249 EUR in v splošni naročniško-prodajni akciji za 289 EUR.

  *Cene vsebuje DDV. Slike so simbolične. Nokia E72 White Edition se prodaja skladno s standardnimi pogoji Splošne naročniško-prodajne akcije in skladno s standardnimi pogoji naročniško-prodajne akcije za pakete Povezani. Družba Mobitel si pridržuje pravico do spremembe cen in pogojev. Za dodatne informacije, cenik pogovorov in storitev ter ostale pogoje obiščite www.mobitel.si, ali pokličite Mobitelov center za pomoč naročnikom na 041 700 700.

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1350
24. september 2013
Nokia E72 White Edition od jutri v Mobitelovi ponudbi
Novice