• /PublishingImages/VISUAL-ZA-TEHNIK-600x300pix.jpg

  Nokia Messaging

  24. september 2013 - Tehnik

  Preprosta mobilna uporaba zasebne e-pošte z Nokia Messaging

  Nokia Messaging omogoča samodejno prenašanje sporočil z različnih zasebnih e-računov v en nabiralnik na vašem mobitelu. Medtem ko vam nenehen dostop do službene e-pošte omogočata Microsoft Exchange in IBM Lotus Notes, s pomočjo storitve Nokia Messaging v zasebni nabiralnik prejemate e-pošto z do deset e-računov, med katerimi so na primer Ovi Mail, Gmail, Yahoo!, Hotmail in tudi lokalni internetni ponudniki. Torej vam storitev Nokia Messaging med drugim omogoča enostavno preklapljanje med službenim in osebnim e-poštnim nabiralnikom.

  Na katere naprave lahko namestim Nokia Messaging?

  Na nekaterih Nokiinih napravah je Nokia Messaging že nameščen in je treba le še aktivirati želene e-poštne račune. Sicer lahko program preprosto namestite na vse naprave Nokia Symbian.

  Kaj potrebujem za namestitev Nokia Messaging?

  Za namestitev storitve Nokia Messaging potrebujete:

  • internetni e-poštni račun (POP ali IMAP, kot so npr. Gmail, Yahoo!, Hotmail, …);
  • naročnino na podatkovne storitve;
  • telefon Nokia, ki podpira to storitev;
  • na vaši Nokii morate imeti nameščen program Nokia Messaging.

  Kako namestim in aktiviram program Nokia Messaging?

  Če na vaši napravi še ni nameščen program Nokia Messaging, pojdite na Nokiino spletno stran www.messaging.nokia.com in naložite program. Nato ga preprosto namestite v treh korakih. Vse, kar morate vedeti, sta vaš e-mail naslov in geslo.

  1. V osnovnem meniju z navigacijsko tipko izberite »Setup Email«. Izberite »Start Email Setup«.
  2. Nato izberite e-poštno aplikacijo iz seznama in pritisnite »Start«, da zaženete namestitev. (Večina naših naročniških paketov že vsebuje določeno količino podatkov, če prenosa še ne uporabljate, si postopek oglejte na Mobitelovi spletni strani.)
  3. Vnesite svoj e-poštni naslov in geslo. Počakajte, da se naprava poveže s strežnikom. Izberite »Automatic«, nato pa sprejmite pogoje z »Accept«. Ko je »Email Setup« dokončan, izberite »Ok«. Počakajte, da se ustvari poštni nabiralnik.
  S tem je namestitev končana. Čestitke!

  Za dodatne informacije obiščite spletno stran www.messaging.nokia.com ali pokličite center za pomoč uporabnikom Nokia Care na brezplačno telefonsko številko 080 080 247 (delovni čas: od 9. do 18. ure/od ponedeljka do petka).

  Ponudbo Nokia mobitelov in podrobnosti o storitvi si lahko ogledate na Mobitelovi spletni strani.

  P.S. Izkoristite brezplačno 30-dnevno testiranje storitve, plačate le prenos podatkov po ceniku za vaš paket. Brezplačno testiranje si uredite na portalu Moj Mobitel.

  Si že preizkusili storitev na tvoji Nokii? Kako se ti zdi?

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1288
24. september 2013
Nokia Messaging
Aplikacije