Črni petek prinaša ugodne izdelke, ki vam nudijo ogromno zabave doma

Tehnik 10. november 2020 Čas branja članka: 7 min
/PublishingImages/crni-petek-kavcic-nov20-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije smo ponudbo Črni petek raztegnili kar na cel mesec! Tako lahko že danes pri nas kupite številne izdelke po izjemnih cenah. Spodaj smo izpostavili nekaj zelo ugodnih izdelkov iz naše ponudbe, ki vam lahko nudijo veliko zabave v toplini vašega doma.

Vse izdelke, ki smo jim znižali ceno za letošnji Črni petek, si lahko ogledate tukaj.

Zvočni sistem za karaoke MANTA SPK5033

Zvočni sistemi za karaoke so lahko super popestritev v jesenskih in zimskih mesecih. Pri nas lahko sedaj kupite kakovostnega za ugodno ceno, in sicer MANTA SPK5033.

 

Zvočni sistem za karaoke MANTA SPK5033 navduši že z videzom. Navduši pa tudi z zvokom in dobro prenosljivostjo. Vgrajen ima namreč poseben ročaj in koleščka, ob pomoči katerih je premikanje iz enega prostora v drugega lažje.

Zvočnemu sistemu sta priložena tudi daljinec za lažje upravljanje in žični mikrofon, s katerim lahko pokažete svoje pevske sposobnosti.

Slušalke Festina FL-RD-805 DUC USB MS

Za ugodno ceno lahko pri nas kupite tudi naglavne slušalke Festina FL-RD-805 DUC USB MS, ki so narejene za glasbo in komunikacijo.

 

S slušalkami Festina FL-RD-805 DUC USB MS je mogoče opravljati pogovore prek različnih aplikacij, saj imajo vgrajen mikrofon. Z njimi pa je mogoče zelo uživati tudi pri gledanju filmov in poslušanju glasbe. Slušalke se na računalnik priklopi prek USB-ja.

Televizor Philips 70PUS7555

Sodobni televizorji nam dajejo vse več in več užitkov. Slike pri njih so namreč vse bolj izpopolnjene in vse večje, tako da lahko še bolj uživamo ob gledanju. Pri Telekomu Slovenije smo vam za letošnji Črni petek pripravili več dobrih televizorjev, med drugim Philipsovega 70PUS7555, ki je zares vreden svojega denarja in vam ga priporočamo.

 

Televizor Philips 70PUS7555 ima precej veliko sliko z diagonalo 70 palcev oziroma 178 centimetrov. Slika pri tem televizorju pa ni samo velika, ampak je tudi ostra, saj ima ločljivost 3840 x 2160 slikovnih točk.

Med gledanjem televizorja 70PUS7555 pa lahko uživate tudi ob dobrem zvoku. Ta televizor namreč podpira tudi Dolby Atmos. Letošnjo jesen glejte filme, serije, športne dogodke in druge videovsebine na odličnem Philipsovem televizorju 70PUS7555.

Sistem zvočnikov Philips Soundbar TAPB405

Če želimo izkušnjo gledanja televizorja postaviti na višjo raven, je dobro, da k televizorju dodamo tudi kakovostne dodatne zvočnike. Pri nas lahko ta hip kupite zelo zanimiv sistem zvočnikov Philips Soundbar TAPB405, ki se lahko pohvali z odličnim zvokom in še čim.

 

Dobro pri sistemu zvočnikov Philips Soundbar TAPB405 je, da se ga lahko upravlja z daljinskim upravljalnikom televizorja. Philips Soundbar TAPB405 pa ima obenem vgrajen digitalni asistent Google Assistant, tako da nam prek njega poda tudi različne informacije.

Prenosni računalnik Lenovo IdeaPad 3-15ADA (81W100LASC)

Če bi radi kupili nov prenosnik, a zanj ne želite oziroma ne zmorete odšteti veliko denarja, bi bil lahko Lenovov model IdeaPad 3-15ADA (81W100LASC) idealen za vas. Ta prenosnik je namreč cenovno zelo dostopen in hkrati precej kakovosten. Ni sicer tako zelo kakovosten kot nekateri drugi prenosniki, ki jih najdemo na trgu, vseeno pa dobro opravi marsikatero nalogo.

 

Prenosnik IdeaPad 3-15ADA (81W100LASC) ima zelo solidno opremo. Pod njegovim ohišjem tiktaka procesor AMD 3020e, ki mu je v pomoč 4 GB RAM pomnilnika. Prenosnik je opremljen tudi s 128 GB velikim SSD-diskom, 15,6-palčnim zaslonom z ločljivostjo 1366 x 768 slikovnih točk, tehnologijo Dolby Audio in kamero.

Lenovo velja za zelo uveljavljenega proizvajalca prenosnih računalnikov. Izkusite ta njegov prenosnik. Verjamemo, da vam bo všeč.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. november 2020
5455
10. november 2020
Črni petek prinaša ugodne izdelke, ki vam nudijo ogromno zabave doma