10 razlogov, zakaj naj vsako podjetje izbere Office 365

Nina Križaj 12. maj 2017
/PublishingImages/office-365-hero.jpg

Če vodite malo ali srednje podjetje, se dobro zavedate, da uspeh in rast podjetja nista stvar sreče ali naključja. Vsak poslovnež ve, da so ključ do uspeha varnost podatkov, stalna ažurnost, nemoteno poslovanje in navsezadnje dober odnos s poslovnimi partnerji in strankami. Obenem je treba spremljati še konkurenco in biti vedno korak pred njo. Vse to nikakor ni lahek zalogaj, zato je nujno zanesljivo programsko ozadje, ki skrbi za nadzor nad delovnimi procesi. Telekom Slovenije ponuja rešitev, Microsoftov paket Office 365, ki v trenutku postane vaš najbolj zvest sodelavec. Poglejmo, zakaj.

 

Kaj je Office 365 in zakaj se vam bo poslovanje z njegovo pomočjo tako zelo obrestovalo?

Varnost, zasebnost, zanesljivost in hitro ter preprosto upravljanje so besede, ki najbolje opišejo izkušnjo poslovanja s storitvijo Office 365. Gre za pisarno v oblaku, ki ponuja celovito programsko rešitev za podjetja. Združuje poznana orodja pisarniške zbirke Microsoft Office, e-pošto, omogoča skupno delo na dokumentih, konference in druge napredne storitve za povečanje storilnosti zaposlenih. Varen dostop in uporaba sta mogoča kadarkoli in kjerkoli, tako na namiznih kot mobilnih napravah. V sklopu ponudbe pa lahko na primer ustvarite tudi napredno spletno stran, pri čemer ne zapravite veliko denarja, hkrati pa dajete vtis verodostojnega podjetja.

Vsaj 10 razlogov, zakaj izbrati Office 365

1. Varnost vaših poslovnih podatkov

Dober pregled nad poslovnimi podatki je za podjetje izrednega pomena, še pomembneje pa je, da do njih lahko dostopajo le določene osebe. Rešitev Office 365 omogoča, da sami določite, katere informacije so zaupne in v katere imajo lahko vpogled tudi vaši poslovni partnerji in stranke. Tako gradite na zaupanju znotraj podjetja in ustvarjate dober odnos s ključnimi partnerji. Podatki so varno shranjeni v oblaku, za kar poskrbi program OneDrive for Businees, zaščiten z najnaprednejšo tehnologijo.

2. Odsotni iz pisarne? Sploh ni težava!

Sestanki, potovanja, poslovno kosilo ali odmor za kavo … Vsakodnevni scenariji, ki jih dobro pozna vsak podjetnik. A kaj, če ravno takrat izvemo, da imamo nujen poslovni opravek? Takrat potrebujemo hiter dostop do svojih službenih zadev in takrat se lahko zanesemo na rešitev Office 365. Ta namreč omogoča dostopnost do podatkov kjerkoli in kadarkoli, z računalnika, mobitela ali tablice – tudi če vam ponagaja povezava s spletom. Delo tako poteka brez zamud, strankam in poslovnim partnerjem pa s tem pokažete, da ste bolj zanesljivi od konkurence.

3. Nabor programov, ki povečajo produktivnost

Office 365 vključuje nabor številnih programov, ki so potrebni za vodenje posla, zato vam ni treba skrbeti, v katerem programu ali na kakšen način bi lahko opravili delo. Pestra ponudba programov zagotovi celovito pisarno in močno olajša vsakodnevne naloge. Delo poteka hitro in nemoteno, obenem pa ste ves čas lahko na zvezi s poslovnimi partnerji ali strankami, jih kar prek koledarja obveščate o svoji razpoložljivosti ali pa v danem trenutku opravite videokonferenco.

4. Prikaz dokumentov čisto po vaši meri

Ne glede na lokacijo, kjer se nahajate, ali napravo, ki jo uporabljate – vaše delo bo najbolj učinkovito, če vam bo želeni dokument kjerkoli dostopen v vam znani obliki. Naj vas ne preseneti drugačen prikaz ali slabo delovanje programa, naj bo vse točno tako, kot ste vajeni iz pisarne. Microsoftov Office 365 je tu veliko bolj zanesljiv kot nekateri drugi ponudniki, saj vam podatke in programe vedno dostavi v poznani obliki, kar je še posebej pomembno, ko posel želite predstaviti poslovnim partnerjem.

5. Življenje olajša tudi vašim poslovnim partnerjem in strankam

Ne le, da bodo dokumenti v vsakem trenutku dostopni vam, z rešitvijo Office 365 lahko ustvarjate pregledne dokumente, ki jih lahko kadarkoli delite s svojimi poslovnimi partnerji ali sodelavci. Tako bodo vaše ideje prikazane na primeren način in se ne boste znašli v zadregi, če bi se pomemben dokument sesul. S tem boste sebi in partnerjem zagotovili dobro komunikacijo, delo pa bo še hitreje steklo s samodejnim shranjevanjem in istočasnim urejanjem dokumentov z drugimi.

6. Prihranek časa in denarja

Zanesljivi in zadovoljni zaposleni so seveda največje bogastvo podjetja, a teh vsekakor ne gre preobremeniti, saj bodo tako izgubili delovni zagon. Hkrati pa je žal včasih nujno zlo, da število zaposlenih minimaliziramo, pri tem pa potrebujemo delovne procese, ki potekajo hitro in zanesljivo. Pri vsem zgoraj naštetem delo olajša rešitev Office 365, saj je delo tako opravljeno hitreje, zaposleni pa se lahko posvečajo pomembnejšim nalogam.

7. Fleksibilne rešitve, ki se prilagodijo specifičnim potrebam vašega podjetja

Pri Telekomu Slovenije lahko izbirate med več naprednimi paketi Office 365 in izbiro prilagodite specifičnim potrebam svojega podjetja. Na voljo so kar trije različni poslovni paketi Office 365, oglejte si, kateri paket bi bil najprimernejši za vaše podjetje.

8. Nobenih "presenečenj"

Presenečenja naj ostanejo domena zasebnega življenja, v poslovnem svetu pa ta ponavadi predstavljajo težavo. O spremembah, ki se bodo zgodile v programih Office 365, ste vedno obveščeni eno leto prej, tako da se nanje lahko ustrezno pripravite, delo pa poteka nemoteno. To je zelo pomembno, saj podjetja, ki uporabljajo druge spletne aplikacije za poslovanje, pogosto ne dobijo opozorila o spremembi, posel pa se jim v takem trenutku lahko precej zamaje.

9. Namestitev na ključ

Programski paket Office 365 boste v poslovnih paketih Telekoma Slovenije prejeli na ključ. To pomeni, da vam ga brezplačno namestijo. Namestitev vključuje: povezavo na osebni računalnik naročnika prek oddaljenega dostopa, dodajanje domene, ki je registrirana pri Telekomu Slovenije, kreiranje uporabnikov in dodelitev licenc, namestitev aplikacij Office na en osebni računalnik naročnika, prenos enega poštnega predala v okolje Office 365, varnostno kopiranje dokumentov v storitev OneDrive for Business na enem računalniku, namestitev aplikacij OneDrive for Business in Outlook aplikacije na eno mobilno naprav.

10. Popolna podpora strokovnjakov

Kadarkoli česa ne razumete, ne znate ali pa vam tehnologija "ponagaja", vam Telekom Slovenije zagotavlja popolno podporo strokovnjakov. Prednost Microsoftove rešitve pa je tudi ta, da je uporaba njihovih programov po svetu zelo razširjena, zato obstaja ogromna baza forumov, kjer drugi uporabniki nudijo hitro pomoč in delijo koristne nasvete. Tako je Microsoft velik korak pred drugimi ponudniki, saj ti pogosto težave uporabnikov rešujejo glede na prioritete, in če vaše težave ne razumejo kot nujne (za vas pa seveda je), imate lahko veliko težavo.

Vir: Telekom.si.

​​

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
12. maj 2017
3441
12. maj 2017
10 razlogov, zakaj naj vsako podjetje izbere Office 365