5 aplikacij, za katere niste vedeli, da jih hočete na telefonu

Tehnik 1. februar 2022 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/5-APLIKACIJ-TEHNIK-FEB22-HERO.jpg

Včasih se nam na telefonu nabere preveč aplikacij, a naj te ne skrbi, teh pet je potrjeno fajn. Saj se strinjaš, da je pomoč pri matematiki vedno dobrodošla, budilka, ki ne pusti še malo zadremati, pa morda ne zaželena, a včasih nujna.

Zjutraj je sicer fino pritisniti dremež in še malo zaspati. A kaj ko to pomeni, da zamudiš tudi pomembne stvari. No, Alarmy se ne heca, saj dremeža ni. Kako? Dokler ne dokažeš, da si res iz postelje, alarm namreč ne utihne. Lahko posnameš fotko, rešiš račun ali kaj podobnega, da je le jasno, da si pokonci.

 

Reševanje računov je še pomembnejše pri aplikaciji Photomath. Če se ti zatakne pri matematiki, z aplikacijo fotkaj račun ali enačbo. Starši in učitelji kar počasi! Aplikacija ne podpira ležernosti, ampak je v pomoč, saj ne ponudi le rezultata, temveč tudi pokaže potek reševanja naloge.

 

Skrajno resna je tudi aplikacija iAntiTheft, saj opozarja, kadar obstaja možnost kraje telefona. Tako ne boš v skrbeh, da ti telefon ukradejo kar mimogrede iz žepa ali mize.

 

Če se znajdeš v škripcih, ker nimaš mikrofona, imaš pa bluetooth zvočnik, pa lahko s pomočjo aplikacije Microphone Live svoj telefon spremeniš v mikrofon.

 

Za konec pa še nekaj nostalgičnega za zabavo, saj lahko s pomočjo Colourize črno-bele fotografije spremeniš v barvne in si tako ogledaš, kako so zares bili videti tvoji prastarši.

 


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
1. februar 2022
5856
17. februar 2022
5 aplikacij, za katere niste vedeli, da jih hočete na telefonu