5 odličnih pripomočkov za pripravo slastnih jedi, prigrizkov ali napitkov

Tehnik 8. december 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/dolicni-pripomocki-tehnik-dec21-hero.jpg

V decembru iz kuhinj omamno diši, saj praznike in družinska snidenja spremljajo takšne in drugačne dobrote. Naj vam pri ustvarjanju teh pomagajo izdelki iz Telekomove E-trgovine.

Aparat za pokovko Beber 90.590Y

Dolgi zimski večeri so kot nalašč za gledanje filmov, ki jih med letom nismo uspeli. Da bi si doma, v udobju kavča, pričarali občutek kina, ne sme manjkati sveže pečena pokovka, navdušeni pa bodo seveda tudi otroci, če jim tako popestrite filmski večer. A brez skrbi, dela na bo veliko, za pokovko hitro poskrbi aparat za pokovko, ki jo s kroženjem vročega zraka pripravi že v treh minutah, brez dodajanja maščobe.

 

Aparat za peko kruha WMF Kult X

Ob vonju svežega kruha se cedijo sline, a včasih za pripravo in peko preprosto ni dovolj časa. Seveda si lahko omislite pomoč aparata za peko, tako boste potrebovali le sestavine, ostalo aparat opravi sam. Izberete lahko tudi stopnjo zapečenosti, na voljo pa imate kar 12 programov za različne vrste kruha, tudi brezglutenskega. Tisti, ki prisegate na jutranji svež kruh, lahko časovnik nastavite tako, da bo na mizi vsako jutro. Tudi pomivanje vam ne bo povzročalo težav, saj lahko aparat pomivate kar v pomivalnem stroju. Piko na i pa doda kakovostno oblikovanje prepoznavne znamke WMF.

 

Kuhinjski robot KitchenAid Classic 5K45SSEBM z mlinčkom in dodatkom za piškote

Piškoti, peciva, potice in druge dobrote polnijo decembrske mize, a da vas vsa ta peka preveč ne utrudi, dovolite, da vam pomaga robot. Pomaga vam pri hitrem in učinkovitem mešanju, pri mletju s ploščki za fino in grobo mletje, dodan pa je tudi kalup za izdelavo piškotov. Ko naredi vse, kar potrebujte, pa vam tudi čiščenje ne bo vzelo veliko časa, saj je za vzdrževanje prav tako preprost, kot je za uporabo, je. Zaradi izredne kakovosti, ki odlikuje vse izdelke znamke KitchenAid in ker je v celoti izdelan iz kovine, bo z vami ostal kar nekaj časa.

 

Pokončni mešalnik Elektrolux ESB2500

Odličen pripomoček za ljubitelje smoothijev in drugih zdravih napitkov; priprava namreč še ni bila enostavnejša, posodo, v kateri zmešate priljubljeno pijačo, pa lahko vzamete s sabo. Posoda oz. steklenica je odporna proti udarcem, se ne razbije, ne vpija vonja in ne pušča okusa. Rezila so snemljva, tako lahko celotno zadevo preprosto operete v pomivalnem stroju in naslednji dan ponovno odnesete s sabo.

 

Cvrtnik Tefal Actifry Genius 15 AH960830

Ko otroci privihrajo z željo po ocvrtem krompirčku, jim s Tefalovim cvrtnikom lahko brez slabe vesti pripravite odličen hrustljav zalogaj z malo maščobe, za kar poskrbi tehnologija vročega zraka za optimalno cvrtje. Seveda, lahko ocvrte karkoli, po uporabi pa odstranljive dele operete v pomivalnem stroju.

 


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
8. december 2021
5822
8. december 2021
5 odličnih pripomočkov za pripravo slastnih jedi, prigrizkov ali napitkov