6 super izdelkov za igričarje

Tehnik 26. oktober 2018
/PublishingImages/6igracarskih-okt18-hero.jpg

Spadate med tiste, ki jim videoigre narišejo nasmeh na obraz? Za takšne smo spodaj predlagali nekaj izjemnih izdelkov, primernih za igričarje.

Vse predlagane izdelke je možno kupiti v naši E-trgovini.

Igričarski stol UVI Chair Devil Red PRO

Igričarji pogosto presedijo dolge ure, zato je dobro, da imajo dober stol. Pri Telekomu Slovenije imamo v prodaji zelo zanimiv stol UVI Chair Devil Red PRO, ki je kot nalašč za igričarje in ga priporočamo.

 

Stol UVI Chair Devil Red PRO že navzven kaže na to, da je v prvi vrsti namenjen igričarjem. S svojo živo rdečo barvo kar kliče po pozornosti. Stol UVI Chair Devil Red PRO je obenem tudi udoben za sedenje. Ima nastavljivo naslonjalo za hrbet, ki se premika od 90 do 180°, 3D-naslonjala za roke, gumirana kolesa, vrhunsko in mehko PU-peno ter kar do 185 kg maksimalne obremenitve.

Pri Telekomu Slovenije sicer ponujamo še nekaj drugih stolov, primernih za igričarje. Katere, lahko izveste na tej spletni povezavi.

Igralna konzola PlayStation 4 Pro

Če si lastite vrhunski televizor in si obenem želite na njem igrati sodobne videoigre, potem vam vsekakor priporočamo, da si kupite igralno konzolo PlayStaton 4 Pro, ki nudi še boljšo grafiko kot predhodnica PlayStation 4.

 

Kupci ob nakupu konzole PlayStation 4 Pro prejmete brezžični igralni plošček DUALSHOCK®4 in monoslušalke.

Omeniti velja, da imamo sicer v naši ponudbi tudi igralni konzoli PlayStation 4 ter Xbox One S. Tudi ti vam in vašim bližnjim lahko nudita ogromno zabave.

Igra FIFA 19

Za tiste, ki prisegate na športne igre, smo v našo ponudbo umestili tudi igro FIFA 19, in sicer njeno različico za konzoli PlayStation 4. Nova igra FIFA 19 se ponaša z izjemno igralnostjo. Poleg tega pa igralcem omogoča, da se pomerijo v Ligi prvakov. Tega tekmovanja v zadnjih igrah FIFA ni bilo mogoče igrati.

 

V naši ponudbi imamo sicer še nekatere druge igre. Tukaj preverite, katere.

Igričarska miška Trust GXT 188 RGB

Dobra igralna miška je nujna za tiste igričarje, ki igre igrajo na osebnem računalniku. Pri nas prodajamo izjemno dobro igričarsko miško Trust GXT 188 RGB, ki za ne previsoko ceno nudi precej.

 

Miška Trust GXT 188 RGB ima nastavljivo LED-osvetljavo RGB, 7 gumbov, ki se jih da sprogramirati, optični senzor z ločljivostjo do 15.000 dpi in pomnilnik za shranjevanje do 5 igralnih profilov. Miška Trust GXT 188 RGB nikakor ne razočara.

Pri nas prodajamo še nekaj drugih igričarskih mišk. Ogledate si jih lahko tukaj.

Dirkalni volan Trust GXT 570

Dirkaške videoigre najbolj zaživijo, ko jih igramo z volanom in stopalkami. Če torej tovrstne igre igrate, vam vsekakor priporočamo, da jih igrate z volanom in stopalkami. Pri nas imamo trenutno v ponudbi izjemno zanimiv dirkalni volan Trust GXT 570, ki je lahko vaš za le nekaj deset evrov.

 

Dirkalni volan Trust GXT 570 je ergonomsko oblikovan in polne velikosti. Kompatibilen je z operacijskim sistemom Windows (10, 8, 7 in Vista). Stopalki za ta volan sta v realni velikosti in imata nedrsečo podlago.

V naši ponudbi imamo še en nekoliko zmogljivejši Trustov volan, ki pa je seveda dražji. Vsekakor vam ga priporočamo (tako kot omenjenega GXT 570). Več o njem tukaj.

Bluetooth igralni plošček

Pri Telekomu Slovenije prodajamo tudi zelo zanimiv SBS-ov igralni plošček, ki se lahko poveže z napravami Android, iOS in PC. Če radi igrate igre tako na mobilnih napravah kot na PC-ju, je ta plošček kot nalašč za vas.

 


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
26. oktober 2018
4266
26. oktober 2018
6 super izdelkov za igričarje