Aplikacija Inbox nam bo sama predlagala odgovore na e-pošto

Tehnik 5. november 2015
/PublishingImages/inbox-reply-hero.jpg

Googlova e-poštna aplikacija Inbox nam bo vsak čas ponudila novo zanimivo funkcionalnost, poimenovano kot Smart Reply, zahvaljujoč kateri bomo lahko še hitreje odgovarjali na prejeto e-pošto.

Po novem bomo v aplikaciji Inbox pri prejeti e-pošti dobili izpisane različne kratke predloge odgovorov (do tri), ki jih bomo nato lahko v hipu uporabili pri odgovarjanju in si s tem prihranili nekaj tipkanja. Kako vse skupaj izgleda, si poglejte v gif-u, ki smo ga dodali.

 

Kako uporabne predloge odgovorov nam bo Inbox dajal, težko rečemo, saj nove različice aplikacije, ki ima vgrajeno to funkcionalnost Smart Reply, še nismo mogli preizkusiti. A bili naj bi kar uporabni. Pri Googlu tudi pravijo, da bodo predlogi s časoma vse boljši. Dlje kot bomo Inbox uporabljali, bolj primerne predloge odgovorov nam bo ta ponujal.

Kot je možno razbrati iz Googlove predstavitve te novosti, bomo predloge odgovorov dobivali samo v angleškem jeziku. To pomeni, da bo zadeva za tiste, ki preko e-pošte komunicirajo samo v slovenskem jeziku, neuporabna. Upajmo, da se to v prihodnosti spremeni.

Novo različico Inboxa s Smart Reply-jem lahko pričakujemo proti koncu tega tedna. Na voljo bo tako na Androidu kot na iOS-u. Brezplačno seveda.

Vir: gmailblog.blogspot.si

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. november 2015
2740
10. november 2015
Aplikacija Inbox nam bo sama predlagala odgovore na e-pošto
Android, iOS