Aplikacija Street View sedaj podpira očala Cardboard

Tehnik 9. oktober 2015
/PublishingImages/cardboard-street-view-hero.jpg

Kot nekateri že veste, je Googlova storitev Street View, ki je že dolgo časa vgrajena v zemljevide Maps in prek katere si lahko iz prve osebe pogledamo številne svetovne kraje in objekte v notranjosti, prejšnji mesec dobila svojo istoimensko mobilno aplikacijo. Google nam je sedaj ponudil novo različico te njene aplikacije, ki prinaša eno še posebej zanimivo novost. Vsi tisti, ki obožujete navidezno resničnost, boste te novosti zagotovo veseli.

 

Za kaj gre? Nova različica aplikacije Street View nam omogoča, da posnetke v njej gledamo tudi z Googlovimi očali Cardboard. Sedaj si tako lahko določen kraj oziroma notranjost objekta ogledamo še bolj nazorno in realistično, kot smo si ga prej. Odlična novost, katero verjamemo, da bo marsikateri lastnik Cardboarda z veseljem uporabljal.

Poleg podpore za Cardboard nova različica aplikacije prinaša še nekaj manjših novosti. Izboljšana je stabilnost delovanja, vgrajeni pa so tudi novi namigi, ki bodo novim uporabnikom pomagali, da se bodo lažje spoprijateljili z aplikacijo.

Nova različica aplikacije Street View je, kot smo omenili, že na voljo. Dosegljiva je na tržnici Google Play. Sicer obstaja možnost, da jo v času branja tega prispevka nekateri na tej tržnici še ne vidite, a bo tudi vam v zelo kratkem času vidna.

Vir: play.google.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. oktober 2015
2706
13. oktober 2015
Aplikacija Street View sedaj podpira očala Cardboard
Android, iOS