Apple naj bi junija ponudil dva zelo tanka MacBooka

Tehnik 25. marec 2016
/PublishingImages/macbooka-junija-hero.jpg

Spletna stran Digitimes piše, da bo Apple ob koncu druge četrtine letošnjega leta (torej verjetno junija) začel s prodajo dveh novih MacBookov. Enega s 13- in enega s 15-palčnim zaslonom. Digitimes ob tem ne navaja, kdaj točno bo Apple ta dva MacBooka predstavil. Je pa povsem možno, da na redni letni konferenci WWDC. Sodeč po prejšnjih letih lahko pričakujemo, da se bo letošnja konferenca odvijala v začetku junija.

Spletna stran Digitimes še piše, da bosta omenjena MacBooka imela podoben dizajn, kot ga ima lansko leto predstavljeni 12-palčni MacBook (na slikah), in da bosta tanjša od zadnjih MacBookov Air (debela sta 1,7 cm). Očitno bosta torej novinca prava lepotca. Verjamemo, da bosta tudi po strojni moči blestela.

 

Applova ponudba prenosnikov je trenutno precej pestra. Poleg prej omenjenega MacBooka z 12-palčnim zaslonom in dveh MacBookov Air najdemo v njej še dva MacBooka Pro.

Če ste slučajno spregledali, naj spomnimo, da je imel Apple ta ponedeljek predstavitveni dogodek, na katerem smo videli mobitel iPhone SE in 9,7-palčno tablico iPad Pro. Več o dogodku si lahko preberete na tem naslovu.

Vir: digitimes.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
25. marec 2016
2911
25. marec 2016
Apple naj bi junija ponudil dva zelo tanka MacBooka