Aprila bodo morda predstavljeni novi iPadi

Tehnik 13. marec 2017
/PublishingImages/2017ipad-apple-h.jpg

Že v oktobru smo pisali o tem, da naj bi Apple pripravljal kar tri nove iPade. No, gigant iz Cupertina do danes teh tablic še ni predstavil. A sodeč po novih informacijah, ki smo jih dobili na spletni strani Apple World Today, bi jih lahko že v kratkem.

Apple World Today pravi, da bo Apple 4. aprila morda imel predstavitveni dogodek. Zdi se precej verjetno, da bi nam Apple na tem dogodku predstavil omenjene tri iPade. Morda pa tudi še kakšno drugo napravo. Kakšnega novega iPhona ni za pričakovati (te lahko pričakujemo v septembru), lahko pa bi videli kakšen nov računalnik iMac oziroma MacBook.

 

Zdi se precej verjetno, da bo omenjeni morebitni aprilski dogodek potekal v Applovem novem sedežu Apple Park. Kako ta izjemen sedež izgleda, si lahko pogledate v tem videu. Sicer ta hip še ni odprt in končan, a aprila naj bi že bil. Vsekakor že sedaj izgleda zelo razkošno, ko bo dokončan, pa bo še bolj.

Za pričakovati je, da bo Applov morebitni aprilski dogodek prenašan tudi prek spleta. Če ga ne boste spremljali v živo, si boste lahko na naši strani prebrali, kaj se je dogajalo na njem.

Viri: Apple World Today

Foto: Apple

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
13. marec 2017
3373
13. marec 2017
Aprila bodo morda predstavljeni novi iPadi