Bo Samsung ponudil samo tri Galaxyje S7 in bo Galaxyja S7 plus izpustil?

Tehnik 15. januar 2016
/PublishingImages/samsung-samo-tri-s7-hero.jpg

V sredini decembra je Evan Blass (gre za zelo poznanega twitteraša, ki redno razkriva informacije o prihajajočih mobilnih napravah) na svojem Twitter profilu objavil sliko, ki naj bi razkrivala, da nam bo Samsung ponudil kar štiri Galaxyje S7. Ponudil naj bi nam osnovnega Galaxyja S7, ukrivljena Galaxyja S7 edge in S7 edge+ ter Galaxyja S7 plus, kateri naj bi predstavljal nekakšno povečano različico osnovnega Galaxyja S7.

Blass pa je sedaj z novim tvitom namignil, da bi nam lahko Samsung ponudil samo tri Galaxyje S7, in sicer osnovnega Galaxyja S7, Galaxyja S7 edge in Galaxyja S7 edge+. Galaxyja S7 plus nam očitno ne bo.

 

Če Galaxyja S7 plus res ne bomo dočakali, bi bila to po eni strani škoda. Prepričani smo, da bi se ta mobitel dobro prodajal. Še posebej v Evropi, kjer Samsung trenutno ne prodaja nobenega gigantskega mobitela z ravnim zaslonom in najboljšo možno strojno močjo (prav tak naj bi bil S7 plus).

Blass v svojem novem tvitu nič ne piše, ali bo Samsung prej omenjeno trojico predstavil skupaj ali ločeno. Za pričakovati sicer je, da bo osnovnega Galaxyja S7 in Galaxyja S7 edge predstavil skupaj - enkrat v zelo bližnji prihodnosti. Vprašanje pa je, če bo hkrati z njima tudi Galaxyja S7 edge+. Možno je, da bo slednjega predstavil kasneje skupaj z Galaxyjem Note 6.

Vir: twitter.com/evleaks

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
15. januar 2016
2814
15. januar 2016
Bo Samsung ponudil samo tri Galaxyje S7 in bo Galaxyja S7 plus izpustil?