Bo Samsung vendarle ponudil Galaxyja S6 mini?

Tehnik 30. december 2015
/PublishingImages/samsung-gs6-mini-maybe-hero.jpg

Od začetka prodaje Galaxyja S6 je minilo že osem mesecev, a njegove mini različice še kar ni na trgu. Marsikdo je že resno začel dvomiti, ali bo Samsung Galaxyja S6 mini (na naših slikah Galaxy S5 mini) sploh ponudil. Ravnokar smo bili že prepričani, da nam ga vendarle bo, a smo se nato hitro nekoliko ohladili.

 

Galaxy S6 mini se je namreč znašel v spletni trgovini LetsTango.com, katera je razkrila tudi vse njegove specifikacije. Ga je pa ta trgovina zelo kmalu umaknila. Zakaj, ni znano. Morda zato, ker sploh ne obstaja. Morda pa obstaja, a je bil odstranjen iz kakšnega drugega razloga.

Sodeč po spletni trgovini LetsTango.com naj bi imel Galaxy S6 mini 1,8-GHz 6-jedrni procesor, 2 GB RAM pomnilnika, 4,6-palčni zaslon, kameri s 5 oziroma 15 MP, baterijo, ki jo ni možno odstraniti, ter operacijski sistem Android 5.1 Lollipop. Mobitel naj bi bil torej nekoliko slabši od svojega večjega brata, kar je tudi za pričakovati. Tudi prejšnji Galaxyji mini so bili strojno šibkejši od večjih bratov.

Na spletu so se sicer že pred meseci pojavile slike, na katerih naj bi bil Galaxy S6 mini. Ogledate si jih lahko tukaj. Je pa vprašanje, če je na njih res ta mobitel. Verjetno ni.

Vira: mobipicker.com, letstango.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. december 2015
2797
7. januar 2016
Bo Samsung vendarle ponudil Galaxyja S6 mini?
Android