Dve zanimivi novosti za Instagram

Tehnik 23. november 2016
/PublishingImages/instagram-live-hero.jpg

Aplikacija Instagram je ravnokar dobila prvo zelo zanimivo novost, druga pa bo sledila kmalu. Prepričani smo, da bo tistim, ki to aplikacijo uporabljate, tako prva kot druga novost prišla še kako prav.

 

V aplikaciji Instagram, natančneje v njenem razdelku Direct, lahko sedaj pošiljamo slike in videe, ki samodejno izginejo po tem, ko si jih prejemnik ogleda. Zelo priročno! Če želi uporabnik v aplikaciji Instagram poslati sliko ali video, ki samodejno izgine, mora v aplikaciji s prstom najprej podrsati na desno, tako da se prikaže pogled kamere. Nato mora sliko/video izdelati in desno spodaj pritisniti na ikono s puščico. Za tem mora še izbrati osebo (lahko tudi skupino), ki ji želi poslati sliko/video, in pritisniti na »Send«, da odpošlje posnetek. Prejemnik posnetek nato vidi v zgornjem delu razdelka Direct. Slike/videe, ki samodejno izginejo, lahko v aplikaciji Instagram pošiljamo samo tistim, ki nam sledijo. Če pošiljanje oziroma sprejemanje ne deluje, preverite, ali imate nameščeno zadnjo različico aplikacije.

 

Druga novost, ki šele prihaja v aplikacijo Instagram (predvidoma v prihodnjih tednih), pa je možnost oddajanja žive slike v razdelku Stories. Možnost oddajanja žive slike sicer danes omogoča že kar nekaj aplikacij, med njimi je tudi Facebook Messenger. Uporabniki bodo lahko v aplikaciji Instagram živo sliko oddajali do ene ure.

Vir: Instagram

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. november 2016
3251
23. november 2016
Dve zanimivi novosti za Instagram